logo

Papatyam 90. Bölüm izle

Özet: Sorunların üst üste gelmesi Necatiyi iyice sinirli stresli bir adam haline getirmiştir. Feride, Necatinin sakinleşmesi için onu akupunktur yaptırtmaya ikna eder. Ama akupunktur sonrası Necatinin vurdumduymaz hali Ferideyi rahatsız eder. Seyfonun borsada para kaybetmesine çok kızan Özge Seyfoya tepki gösterir. Seyfo ise Özgeye istediği bir hayatı veremeyeceğini düşünerek ondan ayrılmaya karar verir. Bu karar Özge ve diğerleri için şok etkisi yaratır. Lütfü çarşıda yıllardır görmediği asker arkadaşına rastlar. En büyük özelliği yüzsüzlük olan namı diğer bozuk yok Abbas Lütfünün sabrını, Necatinin sinirlerini zorlar Rıza ve Yusufun borsada kaybettikleri paranın sorumlusu olarak kendini gören Kemal ise yeminini bozarak borsada işlem yapmaya karar verir.
beyza demiş ki;
"ELDEN GELIN ÖGÜN OLMAZ. ODA VAKTINDE BULUNMAZ" diye bir ATASÖZÜ vardir..bugün öyle halledildi, yarin daha baska istekleri olacak.O zaman ne yapacak SEYFO???Birde ucurum gibi kültür farki?? unutmadiysam ÖZGE Siyasal mezunuydu ve Konsoloslukta calismak istiyordu.Yani DIPLOMAT olmakti hayali....Ama Seyfoya olan aski gözünü karartti;))))

0   0

seda demiş ki;
Necati Usta en basta Karisi Feride Hnm. olmak üzre tüm cevresindekiler($ap$allar ordusu)onu kalp sektesi gecirtmezlerse iyi...Hele Köpteci dükkanindaki garson kiz ile LAZ SUCU(fenalik gecirtiyor bana o konusurken)tam evlere senlikBenim favorim: Kapici Hamit:))) Bence cok basarili ve gelecegi parlak KOMEDYEN.Mimikleri cok farkli....

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler