logo

Küçük Kadınlar 118. Bölüm izle

Özet: Bilge, Cansuyu kurtarmak için gereken parayı toplamak için bir yol bulur.Televizyonda bir yardım programına katılan Bilge derdini milyonlarla paylaşırken, bu yayın kızların hayatını tamamen değiştirecek çok büyük bir sürprizi de beraberinde getirir. Cansunun durumunda değişiklik yoktur ancak, zaman kurtarılmayı bekleyen küçük kızın aleyhine çalışmaktadır. Bilge, Arminin karşı çıkmasına rağmen televizyondaki bir yardım programına katılmaya karar verir. Yeliz ve Ragıp ise bulaştıkları beladan nasıl kurtulacaklarını bilemezler, ikisi de hala şoktadır. Yelizden gerçekleri saklayan Ragıp ya Aliyi vuracaktır ya da Yeliz vurulacaktır. Badeyi de evden kovan Eylül evde yalnızdır. Üstelik eve bir de hırsız girer. Büyük panik yaşayan ve korkan Eylül hayatına yalnız devam etme kararından yine de vazgeçmez. Aliye boşanma davası açar ve bürodan da tüm eşyalarını gönderir. Hala bir umutla Eylüle kendini affettirmeye çalışan Ali ise burun buruna olduğu tehlikeden habersizdir. Ragıp, zor da olsa kararını vermiştir. Yelizin yaşaması için elini kana bulmayı seçer. Yardım programına katılan Bilge ise, bir kaç dakikada milyonlara ulaşır ve Cansunun durumunu ekran başındaki izleyicilerle paylaşır. Büyük ses getiren bu program, kızların hayatını kökten değiştirecek büyük bir sürprizi de beraberinde getirir.
Fidan demiş ki;
Evet bitiyor 12.mart FINAL Ancak biraz önce fragmani izledim.Tam Babalarina kavustular MUTLU SON derken, silahli insanlarin evi basmis oldugunu kizlarinda ciyak-ciyak bagirdiklarini gördüm...Ne bu yaww....??? Bu Senarist gercekten sadist veya hastaDizi boyunca FELAKETten baska bir sey izletmedi bize.Bir daha onun ismi gecen dizilere TÖVBE bakmam

0   0

Yagmur demiş ki;
tühlerim diken diken oldu.... ama artik kücük kadinlar biticekmi??? agladim yaa resmen

0   0

gökçe demiş ki;
finale doğrumu??? bitiomuki??? yha yeni bölüm fragmanı ne zaman gelir çoookkk merak ettim be admın??

0   0

fi demiş ki;
Finale dogru en güzel bölümdü Hele Babalarini birdenbire karsilarinda gördükleri sahnede hepside basariliydiHele aykiri YELIZ bile basardi:)) Onun yakinda yeni dizisi basliyor TRTde hemde basrolde:))Neyse bu bölüm fena sayilmazdi yine de yeni aksilikler olmasina ragmen.Babalarina kavusmalari diger negatiflikleri sildi süpürdü.Yeni karisinin israr etmesine sinirlendim Onu dinlememesine sevindim....Neden yok saysinki mazisini buna bagli Ailesini???

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler