logo

Sen De Gitme 6. Bölüm izle

Özet: Hastaneye basit bir baş ağrısı şikâyeti ile gelen Gülay, Mehmet’in dikkatini çeker. Çünkü Gülay Mehmet’in kaybettiği karısının hastalığına benzer belirtiler göstermektedir. Mehmet teşhisi koyar ancak riskli olan ameliyatı yapmak istemez. Alper ve Ceyda’nın yıllar sonra tesadüfen karşılaşmaları ikisini de sarsar. Ceyda, terk edildikten sonra içindeki tüm duyguları ö-ld-ürmek için savaşmış ve başarılı olmuştur. Fakat karşılaştıkları gün her şey değişir… O gün Ceyda’nın çektiği acılar tekrar dirilir ve bununla tek başına baş edemeyeceğini anlar. Meslektaş olmaları dışında hiçbir yakınlıkları olmayan bir yabancıya; Mehmet’e sığınır… Muhsin’in ise artık oğluna direnmeye gücü yoktur. Kerem kendini Aslı’ya affettirmek için ona güzel bir sürpriz hazırlar. Ancak Aslı’nın tepkisi hiç de Kerem’in beklediği gibi olmayacaktır. Bütün bunların üzerine hastaneye Aslı’yı görmeye gelen biri, Kerem’in başını derde sokacaktır.
aysel demiş ki;
Ilk önce TRT ye tesekkür etmek istiyorum.cok güzel bir dizi.severek izliyorum.cevremde ki kisilerede tavsiye ediyorum.basarilarinizin devamini diliyorum.gercekten ailece izleyebilecegimiz bir dizi.

0   0

Cengiz demiş ki;
Elinize emeginize saglik. Cok guzel bir dizi severek izliyoruz. Yapiminda emegi gecen herkeze ayrica tesekkurler ediyoruz.

0   0

timur demiş ki;
6 bolum vede diger 5 bolumde guzel islenmis konular

0   0

timur demiş ki;
bence cok guzel vede surukleyici bir dizi

0   0

merve demiş ki;
Merhaba yeni bölümü bugün yükler misiniz yoksa yarın mı yükleyeceksiniz?

Admin Notu: Kaydedemiyoruz maalesef, bu gece düşerse nete vereceğiz aksi takdirde yarına kalacak

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler