logo

Lale Devri 27. Bölüm izle

Özet: Ilgaz Holding’de çıkan y-an-gın ucuz atlatılır. Toprak ve Kerem’i kaçıranlar sonunda Çınar’a ulaşmayı başarır. Çınar, Toprak sayesinde ikisini de zarar görmeden kurtaracaktır. Kerem’in uyuşturucu kullandığını öğrenen Çınar çok öfkelenmiştir. Necip, iki kadın arasında kalmıştır. İkbal, Zümrüt’ün son hamlesi yüzünden Ağva’dan eli boş dönmek zorunda kalır. Necip onunla birlikte olmak yerine eve dönmeyi tercih etmiştir. Zümrüt ise ilanı aşk ettiği Necip’ten bir cevap beklemektedir. Kapadokya’dan kaçan Remzi soluğu kızının yanında alır ve gördükleri karşısında şaşkına döner. Remzi, Toprak’ın Havva’dan çok daha yağlı bir kapı bulmasından oldukça memnundur. Remzi’nin tavırları yalıdakileri şaşkına çevirir. Sürekli kusan ve uyuklayan Yeşim’in bu halleri dikkat çekmeye başlamıştır. Yaşadıklarının normal olup olmadığını anlamak için doktoruyla görüşen Yeşim, sırrını doktoru Cansel’le paylaşır. Ama bu sırrın başkaları tarafından da anlaşılabileceğinden habersizdir.
SIRMA demiş ki;
Arkadaslar YER GÖK ASK 15. ve LALE DEVRI 3. olmus gectigimiz bu hafta:))))))Iste budur Toprak farki Dahada güzel olacak.Evet Yesim zombi gibi degilde satanistler gibi makyaj yapiyor:))))Topraka bakarmisiniz ölümden döndü hala o oglani savunuyor.Bu kizcagiz POLYANNA sanki.Ablasinin tam tersi siyahla- beyaz gibi farklilar.Ablasi simdi yeni AV buldu mesgul olacak.Adi "Bade"Betül,Toprak derken simdi Bade icin kaprisler yapmaya basladiRemzi Topragin huzurunu bozacak ne Baba yawwwww...???olmaz olsun böylesi

0   0

zgadsm ho demiş ki;
topragi cok sevyorum iyki bu diziye transfer oldu cunki dizi izlenmez haldaydi yeşimin giydik kıyafetleri hic yakişmiyor cok cirkin zaten adanali dizide sevmemiştim yeşimden oyuncu olmaz toprak 1000 kere guzel cok guzel oyuncu yeşim inşalla bebegi duşurur artik toprak ile cinari bir arada gormek istiyorum

0   0

gozde demiş ki;
çınarın dövüş sahnesi matrix gibi olmus ahahahahah

0   0

gece susmaz demiş ki;
zombi gibi boyamasınlar şu yeşimi yaw :)

0   0

sude naz yeþilyurt demiş ki;
toprakla cinarı çok begeniyorum.inşallah birbirlerini severler.yeşimde canselle birlikte olsun veya bebegı geç olmadan aldırsın.

0   0

burcu demiş ki;
toprakla cinar çok yakışıyorlar

0   0

buse demiş ki;
inşallah remzibey işleri maf etmez yeşime birşey söylemez.delidir neyapsa yerıdir

0   0

kader demiş ki;
toprak yeşimin ilacını gördu ama reyhanın diye bilir.remzi bey gibi baba olmaz olsun.zümrüt giymin bu hafta hoştu ama makyajin ve saçın indi hiç olmamış.yeşim çok açık giyiyor hiç yakışmıyor çok çırkın görünüyorsun.reyha tam adamına söyledi hamıle olmadıgını ece evine geri dön.toprak ve cinar daha fazla vakıt geçırmeleri gerekiyor.toprak ve cınarı seviyorum birbirlerıne yakışıyorlar.bütün ekibi seviyorum hepsine başarılar dilerim.diziye biraz daha heycan katarsanız daha iyi olur.fazla heycanlı olmasada nette izledim.

0   0

nazlý demiş ki;
yeşim nedense toprağı çoooook kıskanıyor

0   0

ayse demiş ki;
deli remzidende zaten bu beklenirdi.topragin da yuzun orada kara edicek.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler