logo

Lale Devri 31. Bölüm izle

Özet: Necip’in babası olduğunu ve yıllarca kandırıldığını öğrenen Çınar mahvolmuştur. Ortadan kaybolur. Kimse ona ulaşamamaktadır. Herkes gibi Toprak’ta Çınar’ı bulmaya çalışmaktadır. Necip ve İkbal’i öğrenen Nedret, çok öfkelenmiştir ve yalıyı terk eder. Reyhan ise bu durumu kendi lehine kullanmaya karar vermiştir. Herkese destek olmaya çalışır, abisiyle arasını iyi tutarak ve şirkette istediği konuma gelmeyi planlamaktadır. Toprak, Çınar’ı bulmayı başarır, onu dinler destek olmaya çalışır, fakat eve dönmeye ikna edemez. Çınar yalıdakilerin yüzünü görmek istememektedir, otelde kalacaktır. Toprak onu otele bırakıp yalıya döner. Bunları öğrenen İkbal, Toprak’ı otele geri gönderecektir. Karısının yanında huzur bulduğunu anlayan Çınar için o gece dönüm noktası olacaktır. Karısı ve kızını alarak yalıyı terk etmeye karar vermiştir. Amacı her türlü beladan entrikadan uzak huzurlu bir hayat kurmaktır, herkesten gizli hazırlıklara başlar ama Yeşim’in buna izin vermeye hiç niyeti yoktur
selen soyder hayraný demiş ki;
toprak kadar güzelini görmedim o kadar hoş ki bayılıyorum

0   0

mercan demiş ki;
toprak çok hoş

0   0

toprak demiş ki;
lale devrinin fragmanını izledim çok güzeldi inşallah izleme fırsatım olur çünkü biz hafta sonları pek evde olmayız

0   0

selen soyder hayraný demiş ki;
lale devrini çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum özellikle tolgahan sayışman

0   0

uzatmanýn alemi yok dahada kçk düþme :) demiş ki;
buarada yeşimi sevmem oyunlarına hak vermem değildir yanlız toprağında o bebeğin ölümüne göz yumması çok acı :):) oda onun günahı ama o çocuk doğar inşallahh berran hanım sende uzatma ltfn ;)

0   0

Berran demiş ki;
Rezil kim oldu ortada Sözlüklerin yoksa INTERNET sözlüklerine bakman tavsiye edilir.Biz okulda ögrendik.Sen nerde ögrendin real oldugunu veya dendigini ????:)))

0   0

reel deildir realdir demiş ki;
uzatmanın anlamı yok sende rezil oldm die yanma :)

0   0

zeynep demiş ki;
sevgili yesim hayranlari kardeslerim... amacim sizi hayranliginizdan etmek deyil... objektif olabilseniz gercekleri göreceksiniz, meselede bu noktada... ayrica amacim kimseye laf atmak, laf yetistirmek, hayranliginizdan etmek deyil... benimle dialoga giren berran arkadasima yanit vermekten keyif aliyorum... yorum yapma hakkim var ve gönlümden gecerse, buna vaktimde olursa yorumumu yazarim... bu hak hepimize verilmisse herkes gönlünce hakkini kullanabilir... kimseylede polemige girecek deyilim... sizde girmeyin... reel kelimesi ingilizceden türkcemize yerlesmistir... reelgercek, reelinizgerceginiz, reelinizdegerceginizde... saniyorum takacak birsey bulunamayinca kelimelere takilarak saldirilacagini düsünüyorsunuz... yemedim... :-)

0   0

Turane demiş ki;
ya arkadaslar azeri olub olmamagin bu diziyle ne alakasi var anlamadim, turklerle azeri farkin koymayin,dizi haqinda yorum yapin

0   0

Berran demiş ki;
Zeynepcim, yine döktürmüssün.Gönlüne saglik;)) Evet galiba Diziler sayesinde mentalitemizmi degisiyor ne?? bir isim veremiyorum. Güzel sormussun"siz eslerinizi böyle katekullilerlemi elde ediyorsunuz? diye Veya o karakteri onaylayanlar hicmi EMPATI yapmiyorlar?? Veya Dünyayi daha pembe gözlüklerle gören teenager jenerasyonu Ancak seninde belirttigin gibi; kendi hüsranlari olur:(( Yarin güzel bir bölüm olacakmis Toprak - Cinar ikilisi ile ilgili:)) Iyi seyirler ve Hosca kal:))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler