logo

Anneler ile Kızları 6. Bölüm izle

Özet: Gülizar ve Defne ortak acılarla birbirlerine tutunurken, Malatyada Seher ve Himmetin tek derdi Yusuftur. Seher son gelen darbeyle nasıl baş edeceğini bilemiyordur. Defne, Gülizar ve Gülcanı evine getirir. Anne-kız için artık sıkıntılı günler geride kalmış gibidir. İki kadın önlerine bakacaktır artık. Defne Yağmurun da isteğiyle Sacitin haftada bir torununu görme kararına karşı çıkamaz. Sacitin de kendisi gibi anlayışlı olacağını, aralarında bir sulh başladığını düşünür ancak Sacitin Defneyi köşeye sıkıştırmak için başka planları vardır. Ömer için Gülizarı vurmaktan başka bir yol kalmamıştır. Bütün olaylar onu bu noktaya doğru sürükler Gülizar ise yeni hayatına başlamak için son kez ablası Ferideye gitmek zorundadır. Gülcanla beraber Feridenin evinde onları acı bir sürpriz bekliyordur.
sibel demiş ki;
cok gzl bir dizi...ben cok beyeniyorum...

0   0

Turane demiş ki;
leylacim bazertesine alinmis dizi 22 00,bu bazertesi yayinlandi,

0   0

leyla demiş ki;
Ya arkadaslar bu hafta neden yayinlamadi? Yine mi gunu deyisdirildi? Vallahi biktim yahu, her defe dizilerin yayin gunu ve saati deyisdiriliyor. Yeter yahu.

0   0

sltn demiş ki;
ilk bolumde demislerdi hic birsey mehmet in uzerine degilmis hep babasinin uzerineymis hersey, ondan olmuyo heralde

0   0

Turane demiş ki;
leyla arkadasi dediyi gib nasil olurda resmi karisi oluyorda amma hec bir seye sahib deyi.diziyi severek izliyorum amma gununu deyismekle kotu oldu,reytinkleri iyice dusmus, bu dizi yayindan kalkarsa ben cok uzulurum, cunku heycan dolu bir dizi, keski sal 22 00 alsalar sali bir tek, olyle bir gecer zaman dizisi var,

0   0

Amerikali demiş ki;
toreler,ve aci gercekler ne yazik ki bir tek turkiyede olmus;var ve olacaktir.

0   0

leyla demiş ki;
Oyle bir dede olmaz olsun ya, bu nasil hayvanliq, oz oglunun hatirasina bile sayqisi yok. Insan nasil olur, oz torununu evden attirir, soyle etmekle Defnenimi sikistiriyor ki, Yagmuru ona versin, amma cok yaniliyor, hic bir anne ovlaadini kimselere birakmaz.Ben Defnenin yerisine olsaydim her seyi Yagmura anlatirdim qoy o da bilsin dedesinin nasil biri oldugunu. Hem bu ne yani Defne Mehmetin karisi nasil olur da ona hic bir sey miras kalmiyor,anlayamiyorum,karisi olarak yasal haklari yokmu yani.

0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler