logo

Anneler ile Kızları 13. Bölüm izle

Özet: Gülizar töre kanunlarından kaçabilecek mi? Hasret kaldığı oğluna kavuşmanın bedeli ne olacak? Defne nasıl karar verecek? Tüm sorular Pazartesi akşamı Star TVde yanıt bulacak. Hiç beklemediği bir anda Ömeri karşısında gören Gülizar için yeni kararlar alma zamanıdır. Ömer, Gülizar ve Gülcanla birlikte İstanbuldan uzaklara gitme planları yapar. Gülizar ise Malatyaya doğru yola çıkar ve amacı ne olursa olsun gidip Yusufu almaktır. Gülizarın Malatyaya gittiğini öğrenen Ömer hiç düşünmeden peşine takılır. Ancak bu yolculuk bir süre sonra onları başka yönlere savuracaktır. Gülizarın ölüme gidişini eli kolu bağlı izlemekten başka bir şey gelmez Ömerin elinden. Gülizarın tehlikenin tam ortasında kaldığını öğrenen Defne ise zor bir karar almak zorundadır. Ya Gülizarı orada kaderine terk edecek ya da peşinden gidecek. Gülizar aylar sonra Yusufuna kavuşur. Ancak bu kavuşmanın, bir ömür sürecek ayrılığın başlangıcı olacağını bilmiyordur anne-oğul.
Elgun demiş ki;
Selamlar!bende her kes gibi cox seviyodum bu dizini.her kes soruyor neden kaldirdiniz? daha 1 yil gecmiw,acaba ardini verirlermi soracaqdim?Lutfen biliyorsunuzki biz buralarda ne yaziyorsaq hec kime faydasi yok.ama yenede bakin okuyunki millet ne kadar sevmiw bu dizini.her wehirde bu diziye bakiliyor.ARDINI BEKLIYORUZ LUTFEN .Tewekkurler.
21.01.2013 - 13:29
0   0

elma 345 demiş ki;
cok güzel bir filim ama 13 bölüm devaminida gösterseler cok güzel olurdu aca istanbula geri gideceklermi cok merak ediyom
04.12.2012 - 09:34
0   0

Ruhane demiş ki;
cok guzel diziydi. neden kaldirildi, lwtfen ardini cekib yeniden yayimlatin.

0   0

Bahar demiş ki;
Tayyar shimdi ne olacak?(( ne zaman diziyi yeniden yayinlayacaklar?(((

0   0

büþra demiş ki;
bari final yapsalardı neden yarıda bıraktılar ki her bölümünü sahsen ben merakla ve heyecanla izliyordum...@

0   0

tayyar demiş ki;
bizler bu dizileri cekenler icin de tv sahipleri icin de cok onemli degiliz cunku ne yapsalar sesimiz cikmiyo

0   0

Ayþe demiş ki;
Anneler ile kızları serisini biz yurtdışından birçok insan olarak seyrediyorduk. Yurtdışındaki Reytingleri hesaplayamazlar ki, nereden bilsinler ve nasıl iddia edebilirler Reytingin düşük olduğunu? Bunlar sadece bahane ve SEYİRCİYE BÜYÜK BİR SAYGISIZLIK. Seyirciye saygı gösterirlerse ancak o zaman seyirci de onlara saygı gösterir. Star TV’de dizi izlemek artık hiç zevk vermiyor. Keyiflerine göre dizi yayınlarlarsa onlar kaybeder. Benim gibi çok kişi artık Star TV’de seri seyretmeyecek. Şimdi bakalım nasıl reyting alıp da, nasıl reklâmlardan para kazanacaklar görelim bakalım. Bence kendi iflaslarını kendileri hazırladılar. Hiç olmazsa seri’yi bir sonuca bağlayıp öyle bitirselerdi, seyirciyi de tam olmasa da biraz tatmin eder, gönüllerini almış olurlardı. Benim için de aslında; Star TV’nin böyle bir saygısızlıkta bulunması, bir bakıma iyi oldu. Artık dizi için harcıyacağım saatleri başka faydalı şeylerle değerlendiriyorum.

1   0

Bahar demiş ki;
Butun siteleri gezdim...kimse bir shey builmiyor((((

0   0

Bahar demiş ki;
Bu diziyi eski dizilere kattilar Yaziklar olsun Neden izleye bilmiriz bu diziyi? Bes soylediler FOX TV yayinlacak? ne oldu bes? Kim biliyor? Lutfen xaber verin((

0   1

hilal demiş ki;
cok güzel die bu dizi

1   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler