logo

iffet 23. Bölüm izle

Özet: Ali İhsan’ın İffet’e attığı tokat herşeyi değiştirir! Ali İhsan, Cemil’den kurtulmak için İffet’ten hayatının en acı verici olayını polise anlatmasını ister. İffet karşı çıktığında Cemil’i korumak için sustuğunu düşünüp daha fazla zorlar. İffet boyun eğmediğinde ise Ali İhsan sinirine yenilip tokat atar. İşte o an İffet için her şey biter. Ali İhsan’dan kaçıp şehir dışında bir yere saklanır. Ama kurtulamaz. Cemil, İffet’in nerde olduğunu öğrenip peşinden gider. İffet acıyla daha önce yapamadığını yapıp Cemil’den her şey için hesap sorar. Cemil, hala çok sevdiği İffet’i ikna etmek için elinden geleni yapar. Tam da bu sırada Ali İhsan onları bulur. Ali İhsan beklenmedik şeyler yaparak olayların akışını değiştirir. Artık o eski Ali İhsan yoktur. İstediğini elde etmek için her şeyi yapan acımasız bir adamdır. İffet bir kez daha çıkmazda kalır. Sonunda verdiği karar herkesin hayatını değiştirir.
Erdoðan BAHAR demiş ki;
S.Aleyküm iffete yüklenmeyin arkadaşlar o sadeve aşıkk ben iyi bilirim aşığın hallerini körmez gözleri akıl yürütemezler iyisimisiz cemil gibi benim gibi etmeyin sizi sevene sahip çıkın kalın selametle ömümüzdeli sezonu 4 gözle çekim.

0   0

gonul demiş ki;
iffete artik qiciq oluyorum.o cur adamin kadir qiymetini bilmedi.cemil gibi pisliye donmek isteyir

0   0

ayka demiş ki;
iffet kadar aptal bi insan varmi acaba,ona tecavuz eden adamin hala pewinde kosuyor,ben olsam var ya onu hapislerde surundururum,ama bu aptal kadin gidib onu habarder ediyor ki Alihsandan uzak dursun ki cemile kotu bi sey yapmasin,Alihsan dogru yapiyor iffet kimi kadinlara boyle lazim

0   0

nanni demiş ki;
sacma ve coook kötü artik izlemicem....

0   0

Aylin demiş ki;
Begum cok hakli Ona katiliyorum.

0   0

Sila demiş ki;
Iffet iyice iffetsizlesti.iffetin babasi iffete ne yapsa hakli.bak betule cemile bulasmadan,cocuktanda bahsetmeden hayatindan cikardi.cocuktan bahsetse cemil musallat olacak yine.kiz namusuyla cocugunu buyutup gidicek.ALi ihsan iyi yapti ama yaseminle birlikte olmayacakti.aslina bakarsaniz dizi rayindan cikti.en guzel dizileri 1 ayda bitiriyorlar artik buda sonuca baglanmali.

0   0

maya demiş ki;
tutan banada senin yorumun bayagi seviyesiz geldi. Ne o öyle kasar falan yazmalar

0   0

gülten demiş ki;
ay yeter artık ya cemil cemil cemil boyna bulmuşun ali ihsan gibi kocayı değerini bilsene ya naparsa yapsın bu cemil artık..mıy mıy iffet ya harbiden he...

0   0

fyznr demiş ki;
bu iffet ali ihsanın yaptığı herşeyi hakediyor ya gerizekalı bu kız yürü be ali ihsan en doğrusunu sen yapıyosun

0   0

aysen demiş ki;
ben iffet kadar aptal bir kadin gormedim kendisine tecavuz yapan bir adamin halen pesinden gidiyor ve kendisini deli gibi seven kocasini cileden cikartiyor. Eger bu dizinin sonunda iffet ve cemil birlesirse cok sacma bir sey olur biran evel bitirsinler cunki bu dizi artik cok berbat sekil aliyor.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler