logo

Türkün Uzayla İmtihanı 1. Bölüm izle

Özet: Tarihteki ilk Türk uzay gemisi uzaya gidiyor. 9 korkusuz Türk astronotun maceraları çok yakında başlıyor. Süreç Filmin yapımcılığını üstlendiği, ‘‘Türk’ün Uzayla İmtihanı’’nın senaryo ve yönetmenliğini ise Tayfun Güneyer yapıyor. Dizinin eğlenceli senaryosunda; uzaya fırlatılan ilk Türk uzay gemisi, ait olduğu istasyona yanaşamayınca ufak bir kaza gerir ve uzayda bilinmeyen bir yere savrulur. Gemi mürettebatının uzay boşluğunda dünyayı bulma çabaları ise seyircisini kahkahaya boğacak. SEÇKİN OYUNCU KADROSU Yapımcılığını Süreç Film’in üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda ise; Peker Açıkalın, Ufuk Özkan, Sinan Çalışkanoğlu, Haki Biçici, Ayşe Melike Çerçi, Yonca Oskay, Veysel Diker, Bala Atabek, Feyza Çipa, Bülent Çolak, Mesut Can Tomay, Ünal Yeter, Özge Ulusoy, Turgut Tunçalp, Tuğba Sarıünal ve Selman Ünlüsoy gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Tayfun Güneyer oturuyor. GEMİ MÜRETTEBATI HAZIR Dizide; Ufuk Özkan ‘Gemi kaptanı Fatih Yıldırım’ rolüyle, Sinan Çalışkanoğlu ‘Lazer topçu subayı Volkan Kurnaz’ rolüyle, Haki Biçici ‘İletişim Subayı Necati Durmuş’ rolüyle, Ayşe Melike Çerçi ‘Halkla İlişkiler Subayı Edacan Şen’ rolüyle, Yonca Oskay ‘Çılgın Türk Gemisi’nin 2’nci kaptanı Aslı Gümüş’ rolüyle, Veysel Diker ‘Geminin Beslenme Subayı Osman Boru’ rolüyle, Bala Atabek ‘Geminin Temizlik Görevlisi Taziye Boru’ rolüyle ve Feyza Çipa da ‘Geminin Laboratuar Asistanı’ rolüyle karşımıza çıkıyor. UZAYLILAR KAÇIRDI Dizide Ablan’lar isimli gezegende ise daha önce uzaylılar tarafından kaçırılan minibüs şoförü, sevgilisi ve muavini bulunuyor. Bu gezegende, 1970 lerde minibüsüyle kaçırılan ‘Ziya’’yı Peker Açıkalın, Ziyanın aşık olduğu kız olan ‘Alev’’i Özge Ulusoy ve minibüsün muavini olan ‘Namık’’ı Ünal Yeter oynayacak. İLK TÜRK UZAY EKİBİNİN HİKAYESİ Dizide ilk Türk uzay ekibinin yolculuk hikâyesi ekrana gelecek. Kahramanlarımız uzay istasyonuna bağlanmak için uzaya fırlatılacak. Yolda kaybolan ekip, dünyayı aramaya başlayacak. Bu uzay yolculuğunda başlarına gelmeyen kalmayacak. Onlar dünyayı ararken ekran başındakiler kahkahalara boğulacak. GEMİDE HERŞEY VAR İlk Türk uzay gemisi fırlatma için gün sayıyor. Uzay gemisinin içerisinde; laboratuar, yatakhane, yürüyüş koridoru, mutfak ve kokpit gibi bir çok önemli unsur da mürettebatın kullanımı için hazır durumda.
bora kıılcarsılan demiş ki;
bbu dizi devam etmeliyiz
01.03.2014 - 13:11
0   0

hakkagan demiş ki;
türk işi olunca neden destek verilmiyor yabancı olunca ağzı açık herkes seyrediyor biraz türk olun karşı çaıkanlar için diyorum.ayrıca bu eleştirenlere dayayacaksın birbirini aldatan dizileri bayıla bayıla seyrederler...fark burada...
08.09.2012 23:01:27
0   0

merve demiş ki;
bütün begenmiyenler lütfen emegi geçenlere saygınız olsun bari

0   0

enes demiş ki;
türkün uzayla imtihanı bence fen dersine akıl fikir veriyor :D :)

0   0

TARKAN demiş ki;
Başlangıc herzaman zor ve risklidit. Hele seyircinin ağzını torba değiya büzesin.Arkadaş ben çok beğendim.Böyle ciddi bir konuya günlük Türkiyenin olaylarını,karakterlerini espirili bir şekilde sığdırmak çok zor.. DİZİYE EMEÐİ GEÇENLER DOÐRU VE ZOR Yoldasınız.Ama başarılısınız.Bilhassa Uzay efektleri ve bilim kurgu bir HARİKA zevklen diziyi seyretmeye ve gülmeye devam edeceğim.

0   0

mustafa demiş ki;
süper bişiy ya manyak ötesi.. :D :D

0   0

hasan demiş ki;
cok super film emege saygi

0   0

sonsuz58 demiş ki;
dizinin saçma olduğu söylemek için daha erken bu dizide saçma gelen yerler var ama başka filmleri dalgaya almışlar artı bu dizi alışılmış dizilerden farklı kabuğundan cıkmış ayrı konu ve macera var. inşallah yayından kalkmaz emeğe sygı

0   0

karanfil demiş ki;
BAYILDIM tek kelimeyle harika hazirlayan ve sunanlar tesekürler.

0   0

safak42 demiş ki;
bence süper olmus arkadaslarinda dedigi gibi ayni hizardan cikmis gibi dizilerden BIKTIK. Oyuncular tartisilmaz bikere bu dizide nerdeyse en sevilen ve en basarili oyunlar var daha ne isteriz devami gelir insallah. Tebrikler.

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler