logo

Yer Gök Aşk 91. Bölüm izle

Özet: Sevda hastanede babasından ve abisinden kurtulmayı başarır. Ne var ki parmaklıklar ardında da canı hala tehlikededir. Yiğit hala Münevver’e aşıktır. Münevver ne kadar bu aşktan kaçsa da, kader yine onları karşılaştıracaktır. Bade’nin bebeği yoktur artık ve yaşamak için de bir nedeni… Mehmet onu bu halde görmeye dayanamaz; ölüme bile olsa Bade’yle gitmeye hazırdır. Küçük Yılmaz’ın tek hayali babasının onu bir gün affetmesidir. Yılmaz için Yusuf’un acısını sarmanın tek yolu belki de Küçük Yılmaz’a gönül kapısını açmak olacaktır. Yusuf göçüp gitmiştir ama hayat devam eder. Günler aylar geçer. Havva’nın karnı büyür ama hayata dair umutları birer birer yok olmaktadır. Ali Ömer Kanada’ya geri dönmekle dönmemek arasında kararsızken hiç ummadığı bir misafir, planlarını değiştirecektir. Uzun zaman suskun kalan Hamiyet felci yenmiş ve konuşmasının vakti gelmiştir. Bütün aileyi bir araya toplar; ancak söyleyeceği iki üç kelime herkesi şoke etmeye yetecektir.
sezzy demiş ki;
MSFIGO.cum; sen de beni cok guldurdun canim, ama dogru valla, Yesim orda da cehennem zebanilerini canlarindan bezdirecek:))) hele Berrancim, o yorumu bende hatirladim:))0 Yesim gercekten oldu mu yoksa rol mu yapiyor:)))) Hamiyet oglunun bebegine sahip cikacak gibi, ama zorla Havva.nin elinden almaya kalkmasin, hicbir bebekle anne birbirinden ayrilmamali. Bence de Havva diziden cikacagi icin Ali Osmanla ve yeni gelen kizla bize alistirma yapiyorlar, gozumuz alissin diye, cunku basrole onlar gelecek gibi, ne diyelim, gazaniz mubarek olsun. bakalim basrolsuz yeni basrollerle dizi nasil olacak, veee Bade de nihayet Mehmet.in askina karsilik vermeye basladi bence. aman ne iyi, ikisi birlikte hapsi boylarlar ve iceride de yalniz kalmazlar:)))
21.10.2012 23:22:26
0   0

Berran demiş ki;
MSFIGOcum seninde Allah iyiligini versin;) Sende cok yasa emi?? Vallahi dogru,,YESIM SEYTANA PABUCUNU TERS GIYDIRIR TIYNETTEDogru söze ne denir? LD Yorumlarinda biri:YESIM gercekten öldümü? Yoksa rol icabimi? diye soruyor hahahahaha..cok güldüm:))) Diziler insanlari ne hale sokuyorlar Cocuklar gitti.Simdi Zeynebi burcdasimi arayacagim.Sonra TATORT:)) Sevgilerimle kucakliyorum ikinizide canlarim.Iyi aksamlar;)
21.10.2012 19:22:23
0   0

MSFIGO demiş ki;
ay sezzy, dur kiz, ne cehemnemden hortlamalar :))) yesim seytana bile papucunu ters giydirir :) gelecek hafta, yer gök askta, hamiyet cok pisman oldugunu söylüyor. ali ömeri hapise havvanin yanina yolluyor. badeyi kovuyor. mehmet evlenme teklifi yapiyor badeye. ali ömer ve yeni kiz tekrar görüsüyorlar. yeni kiz kadroya tam katildi galiba. resmi sitede oda öbür sanatcilarin yaninda duruyor.
20.10.2012 15:23:15
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Sezzycim, Allah iyiligini versin,,Beni cok güldürdün sabah-sabah;)) Seninde gülmen eksilmesin ins.emi?Yazdiklarina katiliyorum.Bilhassa hortlayip ara-sira gelmesi:))) Bencede onu gitmesi gereken yer TIMARHANE idi,LD de telaffuz edildigi gibi;ÖKÜZ ÖLDÜ,BADEM GÖZLÜYDÜ" demeye getiriyorlar,Nedir Yesime yapilan bu KIYAK ??anlamiyorum:-() Koskoca yillarin sanatcilarini bile kaale almadan PAT diye dizileri yayindan kaldiriliyor.Hatta bazen ADAM gibi FINAL bile yapmadan.Yani ucu acik olarak bitiriliyorlar.Yesim gibi Mankenlikten gelme dünkü cocuk, hicbir tecrübesi yok en tepeye oturtuldu Bunda bir bit yenigi var.Ama elbet bir gün cikar.Bak Havvada kötülükler yapti ama oda ayri.Ama onun oyunculugu cok iyi ve tartismasizdi. Yesimle mukayese bile kabul edilmez,Neyse dedigin gibi bu aksam WORLD PREMIERE;))arkadan HELVA:)))Sevgilerimle ve iyi hafta sonlari
20.10.2012 10:08:44
0   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran; yarini sabirsizlikla bekliyorum, yarin Yesim.i Hakkin Rahmetine kavusturacagiz, insallah diger tarafta rahat durur, yoksa cehennemden de atarlar o da hortlar gelir Toprak.la Cinar.in kabusu olur:))) helvasini da mevlidini de birlikte yapariz:))) Bu gubnu az mi bekledik, ama yine de olmesini istemezdim, onu bir sinir klinigine kapatmaliydilar ama boyle birseyle onu olumsuzlestirmek, geridekilere vicdan azabi cektirmek istiyorlar, hani sanki melekti de o olunce herkes pismanlik gozyaslari dokup ah Yesim sen neydin de biz senin degerini bilemedik diye, hoca da rahmetliyi nasil bilirdiniz diye sorunca hep bir agizdan iyi bilirdik diye aglassinlar:))) Sevgili Ara nerdesin, Osmanli tokadini kacirdin, bari cenazeye yetis:)))
20.10.2012 02:57:47
0   0

Berran demiş ki;
Sevgili Arkadaslarim, KONAK konusunda düsünce ve mukayeselerinizi benimle paylstiginiz icin cok tesekkürler:)) Herikinizikinide zevkle okudum. Hele o Arap Baci satirlarini okuyunca yüregim sizladi:(( Zira Büyük Dedemde zamaninda getirtmismis .Ben coook yasli halini görmüstüm. Ama Teyzem ve Dayilarimin sonsuz hikayeleri ve anilari vardi. Malum erkek olunca LALA deniyordu.Onla ilgili hikayeler hala anlatiliyor..Bugünde biraz Nostalji yaptik cok iyi geldi bana:))Yine Annemin tabiriyle ABUK görünüslü Konakta hemfikiriz.Ben ona Tarihi bile demem.Kayalari oyarak yapilmis OTEL veya evler daha otantik ve enteresan.Buradan Düsseldorftan bir ALMAN MIMAR onlari görünce burada herseyini birakip terk-idiyar etti orada yasiyor WORSHOP yapiyor resim yapip satiyor ve Sergiler aciyor kurslar veriyor ve kayalarin icinde yasiyor:))))))Sevgilerimle, kendinize iyi davranin sevgili Arkadaslarim.Iyi hafta sonlari:)) yarin Yesimin helvasini yiyecegiz galiba??;)))))Im sailingi gönderiyorum keyifli dinlemeler:))
19.10.2012 14:45:01
0   0

Melinda demiş ki;
Tertip, vallahi agzimdan aldin...inan asmali konaktaki konak bile bundan iyiydi diye dusunuyor ve bir konak olarak hic guzel bulmuyordum.... Bana gorede konak degil, normal bir ev... Yalnis anlama, ukalalik olarak algilanmasin diye yazmak istemedim...malum ben ne yazsam saga sola cekiliyor...:))) ben eski Istanbullu degilim, istanbulda dogdum buyudum ama ailem baska yerden...Neyse annemin babasi rahmetli dedem, yasadigi yerin agasiydi demiycem, cunku batida cogu yerde boyle bir sistem yok... Ama dogu da olsa idi oyle olurdu sanirim... Cunku toprak ve guc bakimindan en ileri gelen kisiydi.. cok adil ve mutevazi oldugundan cok sevilirdi, halada oyle anilir... Neyse, diyecegim kucukken tatillerde gitmekden cok buyuk keyif aldigim annemin, dayimlarin dogup buyudugu bu ev bile, bu konaga 10 basardi... Hatta ilk 3 dayimda orada evlendi , cok kalabalik bir aile olduklari halde cocukken kendimizi kaybederdik o evde... Bu yuzden, dedigin gibi o mutfak, hatta salon falan benimde gozume cok kucuk geliyor..:P odalar cok ic ice... hele girisi, avlusu falan hicbir gosteris yok...en guzel yeri terasi...:)) Yani su urgupde yok muydu soyle daha guzel bir konak..:PP... Badenin evi bile daha guzel...:))))
19.10.2012 02:25:24
0   0

sezzy demiş ki;
Berrancigim, gercektne de konak demeye bin sahit ister, ufacik bir mutfak, daracik koridor gibi oturma odasi, Urgup.te daha guzel bir yer bulamadilar mi??? Asmali konak gercekten daha iyi idi, dedigin gibi Vedadaki konak cok guzel, ama Istanbul.da o kadar cok guzel yalilar, eski konaklar var ki, bizim kibrista da Osmanlidan kalma oyle guzel konaklar vardir ki ?Hancioglu konagindan cok cok guzel. Genis tavanli kocaman odalar, ortada butun odalardan da genis bir sundurme, en alt katta da mutfak, hani zenginlerin arasinda bir tabir vardir(eski zamanda) yukardakiler ve asagidakiler, bizim konaklarda da boyle idi saniyorum, eskiden Afrikadan cok hizmetci getirmisler sonradan yerlesip ev yer sahibi oldular, bazi yerlerimiz onlarla cogunluktadir, hala genlerini surduruyorlar, ben kucukken turkce konustuklarini duyunca cok sasirmistim, ama onlar da Kibris.li turk, sadece renkleri zenciler gibi koyu. Izmir.deki buyuk dayimin da Karsiyakada deniz kenarinda konagi, kayiklari ve hizmetcileri varmis eskiden, annem gidip butun akrabalari gordu ama ben hicbirini tanimiyorum. Hancioglu konagi bizi nerelere goturdu. Yani o eski konaklarla Hancioglu konagini kiyaslarsak Hancioglu konagi cok basit kalir ama herhalde adi buyuk ki herkes o konagin hanimi olmak istiyor. Sultan simdi ikinci konaga transfer oldu, Ali Osman bekar ya, yakinda Yusuf.a yaptigi gibi onun basina da bir corap orer.
19.10.2012 01:43:49
0   0

Berran demiş ki;
Affedersiniz ama benim Ailem eski Istanbullu oldugu icin bugüne dek gördügüm Konaklar sayica oldukca fazladir. Bu Hancioglu Konagi hayatimda gördügüm en cirkin Konak:((((((((( hele hizmetlilerin calistigi Mutfak.Hakiki konaklarda mutfaktaki hizmetliyi kimse görmez ve muhatap olmaz,Yemekler döner Dolapla verilir. VEDA Dizisindeki esas Konaktir inci gibi görünüste.Birde bunlarin Yali tipinde Bogazda olanlari vardirki superdir. Mesela GÜMÜS ve ASK-i memnunun cevrildigi Konaklar. ASMALI KONAK bile Hanciogullarinkinden daha iyiydiGecenlerde Hürriyette tüm YALI ve Konaklarin resimleri yayinlandi. Googledan bulunur tekrar.Ben onlari seyretmekten hoslanirim:) Ayni sekilde burdaki $ATOlarida gezmeyi severim;))Acikcasi tarihi binalari ve BAROK stilini cok begenirim.Burda birde Jugendstil Villari 1903 yilarina ait mimari tarzda olanlara bayilirim:))Sevgilerimle
18.10.2012 22:40:12
0   0

Melinda demiş ki;
hahha:))) Konak degil, osmanli sarayi mubarek.. dogru valla Hurrem Sultan ile yaristalar entrikada...Sanki bu konakdan koca Urgup idare ediliyor...Hanim olucaz diye birbirlerini yediler...
18.10.2012 17:14:15
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler