logo

Kayıp Şehir 9. Bölüm izle

Özet: İrfan’ın Aysel’e gösterdiği yakınlık, Meryem’i kuşkulandırır ve Meryem oğlunu yakın takibe alıyor. Vahide’nin söylediklerine daha fazla dayanamayan İsmail, isyan edip düğünü terk eder. Zeynep’in de onunla gitmesi skandala neden olur. Eğlenceyi yarıda bırakmak istemeyen Aysel, İrfan ile birlikte yeni evliler için alternatif bir kutlama organize eder. Kadir, tarafından zorla meyhaneye götürülen Meryem ise gecenin sürpriz gelişmesi karşısında çok şaşırır. Gece boyunca İrfan’ın Aysel’e gösterdiği yakınlık ise, Meryem’i kuşkulandırır ve oğlunu yakın takibe alır. Kuru temizlemede sürekli mesaiye kalmaları Kadir’in patronundan yeni bir düzenleme istemesine neden olur. Ancak hakkı olanı almaları gerekirken, Nur ona başka bir teklif ile gelir. Hiçbir şeyden haberi olmayan Selma ile Zehra arasında ise Kadir yüzünden büyük çekişme yaşanır. Ethem’in takımı ile karşılaşacak olan İrfan, yedekte olduğunu öğrenince çok bozulur. Aysel, amcasından miras kaldığını öğrenir. Fakat bu eve yalnız gitmeye cesaret edemez ve İrfan’dan yardım ister. Hasta olan Apaçi üyesini kurtarmak isteyen Sadık, Ethem’den para ister. Ethem, işi yokuşa sürse de sonunda parayı verir ama karşılığında bir iyilik ister. İsmail Dede ise Hakan’ı da yanına alarak eski bir dosttu ziyarete gider. Fakat Dede yolu kaybedince ailede büyük panik yaşanır. Seher’le sık sık yolları kesişen Daniel, çalacağı partiye onu da davet eder. Annesinden zar zor izin alan Seher’i orada kötü bir sürpriz beklemektedir. Kuru temizlemede gece mesaiye kalan kızların başı derttedir. Zeynep, Kadir’den yardım ister.
hürrem demiş ki;
nie dizide kim adam kim adam degil die arionuz hyr yane herkes kendi adamligina baksin allahm ya diziye gelince cok ii bi dizi hic bi bolumunu kacirmiorum butun oyuncularin hikayeleri farkli ve hepsi birbirinden basarili yürekli ve fedakar
18.11.2012 14:03:26
0   0

KesmeÞeker demiş ki;
Bu dizide tek adam kadir gerisi çöp
17.11.2012 23:49:17
0   0

zeynep demiş ki;
Bu dizilerdede lazlar moda oldu Kayip sehir ve Benim icin uzulme. Ama guzel bence hehe
17.11.2012 17:59:32
0   0

Mehriban demiş ki;
Kadir supersin... ben Kadirin ZehrayA asik olmasini istiyorum.. muhtesem bi dizi. tesekkurler
17.11.2012 17:51:17
0   0

Hakan demiş ki;
oncelikle bu diziyi yazan yoneten herkesi kutluyorum.cok basarili bir dizi yapmislar.begenerek izliyorum.dizinin en delikanli adami ismaildir bence,soyle bir hayata baktigimda kim sevdigine canindan bir parca veriyorki....
17.11.2012 17:31:12
0   0

Kenan D demiş ki;
Sadik hakkinda biraz kisa yazmisim, bilincsiz ve tecrubesiz demistim, bunu biraz daha acarsak, toplumda kendine yer bulma arayisinda oldugu icin her an yanlis yapmaya meyilli bir cocuk, bir yonu ise egitilmeye meyilli annesinin buldugu isi terketmiyor mesela, gercek hayatta olsa yola sokulmayacak bir cocuk degil. Kucuk cocuklara rol verirken onlarin cocukluk yonu unutulmamali cocuk gibi davrandirilmali, Karadayidaki cocuk sanki hayatin yukunu ceken bir vaziyeti durum icerisinde, evet Anneler ve kizlarindada ayni idi, buradaki cocuk hem yetenekli hemde senarist cocuga uygun rol yaziyor.
17.11.2012 13:17:14
0   0

roza demiş ki;
Kenen D bu dizide ki kücük oyuncunun rol yetenegi konusunda sana katiliyorum. Karadayi daki ufakligi daha önce baska bir dizide görmüstüm anneler ve kizlari. Oradada hic begenmemistim. Üc kardesin karekterini aneliz yapmissin. Sadik hakkinda ne düsünüyorsun acaba? Sadik kimlik,kendini bulma savasinda. Ama kaybolup gitmesin..
17.11.2012 10:07:28
0   0

aysel demiş ki;
super
17.11.2012 09:46:22
0   0

Kenan D demiş ki;
12 parca yukleniyor tam 7 veya 8 inci parta geliyorum, sevgili admin tek parca ve 5 partli sistemi yukluyor, haydiii simdi nerde kaldiydik ara bakalim bugun yalan dunyadada aynisi oldu burdada. Diziye gelince bu sene yapilan en iyi dizi, bastan beri cift dikis izliyorum. Irfan karakteri imrendigim bir karakter, bu dunyanin keyfinide cilkinida cikararak yasayabilecek tarzda bence hayat onun gibiler icin, Ismail durust ve sozunun eri, sadik tecrubesiz ve bilincsiz, gelelim bizim gibilere yani Kadir, hep uzerinde bir sorumluluk ve yanlis yapmama duygusu, hak arama ve yanlis insanlarla mucadele ile gecen bir omur, ha bu arada aklima gelmisken bir kiyaslama yapayim, buradaki kucuk cocuk, Karadayidaki cocuktan daha guzel rol yapiyor.
17.11.2012 03:13:10
0   0

roza demiş ki;
Meryemin cocuklarida hep yanlis insanlari bulup asik oluyorlar. Birisini siyahli diye asla istemez, digeride hayat kadini diye. Kuru temizlemede calisanlara yazik ya, resmen bedava calisiyorlar:(. Kadirin gönlü selmada mi yoksa zehrada mi? Sadik ta mübarek sanki yillardan beri bu apacilerle beraber. Ethem de bayagi bonkör cikti. Bu para vermenin altinda mutlaka birsey yatiyordur. Ismail ve karisi bari dügünde takilanlari alsaydilar ve yeni bir hayata baslasaydilar.
17.11.2012 00:36:28
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler