logo

Karadayı 11. Bölüm izle

Özet: Feride doğum gününe Mahir'in gelmesini beklerken, Mahir karakolda ifadesini verir. Feride ifadeyi okuduğunda Komiser Yasin'le görüşmeye karar verir. Ayten'le görüşen Nazif, ertesi gün yapılacak görüşmede Mahir ve Ayten'i nişanlamaya karar verir. Mahir'in babasına "hayır" demesi ise mümkün değildir. Turgut Feridelerin evine girenin Mahir olduğunu kanıtlar ve Mahir için tutuklama emri çıkartır. Mahir ise Halil'in ameliyat parasını geri almak için tehlikeli yollara girer. Canı pahasına parayı almaya kararlıdır.
orhan demiş ki;
KARADAYI dizi 1973 senesini canlandırıyor lakin dizide HAKİME FERİDE HANIM kulladığı araç Peugeot 504 ama arac 1988 model SAVCI TURGUT'un kullandığı araç isi 1976 model yani dönem filmmimiz tam dönem olmamış lütfen dikkate allınmasını arz ederim
04.01.2013 - 01:24
0   0

behram demiş ki;
bence diziyi dizi yapan kenan imirzalı oğlu o olmasa diğerlerinden bi cacık olmaz
27.12.2012 - 18:05
0   1

oldie demiş ki;
Slm arkadaslar.Artik yorumlara karismamak guzel bir duygu. Yoksa banane kapiya kim glemis, hikaye nereye gidiyor.Artik hic bir arkadasin diziden tek beklentisini nazif kara nin sucsuzlugunun anlasilmasi vs mutlu son de ilDiz,i flim konusunda bilinclii izleyicii olma yolunda adimlari attik.Biz bu tartismalara bir an once adaletin yerine gelmesini isteyen arkadaslarin israrli yazilari ile basladik. simdi artik kimse boyla, posla falan deil hikaye ile ilgileniyor.ve bu dakikadan sonrada hic birimize mantiksiz bir seyi yutturamazlar. simdi onlar dusunsun)). Yni bolumu bende merakla bekliyorum. iyi seyirlar..
24.12.2012 - 16:36
0   0

roza demiş ki;
Sezzy sanada keyifli bir pazar dilerim. Ama öpüsme konusunda senin gibi düsünmüyorum. Gercek bir sanatciysan evli bile olsan öpüsebilmeli insan. Bazi dizilerde okadar komik öpüsmeler oluyor ki. Mesela dila hanimda sultan öpüsürken resmen dudak yerine ceneden öpüsüyordu. Güya biz izliyecide yuttuk:)). Öpüseceksen hakkini vermelisin. Ha dizi oyunculari arasinda elektirlenme olabiliyor. Oda bu meslegin riski diyelim:)). Evliligi saglamsa bergüzara bir sey olmaz.
23.12.2012 - 15:49
1   0

sezzy demiş ki;
Sevgili Berran ve Roza: opusme sahnesi demek buyuk yanki uyandirdi,Sultan Suleymana misilleme yapmis galiba Berguzar:)))valla evli olanlarin bu baskalari ile opusme sahneleri gercekten cok zor, Halit Ergenc evli iken, Berguzar da nisanli iken Binbirgecede iliskileri baslamisti. Yani bu yakinlasmalar bence cok tehlikeli. O opusme sahnesini izlerken kendimi diziye vermedim ve aklima hemen kocasi bu sahneyi izlerken neler dusunuyor diye bir dusunce geldi, Muhtesem Yuzyil basladiginda da Berguzar kocasini Hurremden kiskanmis ve surekli sete gitmisd diye okumustum. Halit Ergenc de karisinin cok kiskanc oldugunu ve bu konuda yardim aldiklarini soylemisti. Fragmanda baska bir sahnede de hakime hanimin arkasindan katil savci agliyordu. Bakalim gercekten hakime hanimi gorevden alabilecekmi??? Komiser Ali :))) de nihayet sevdigi kizin Mahirin kizkardesi oldugunu ogreniyor, bakalim ogrenince ne yapacak??? Herkese keyifli bir pazar diliyorum.
23.12.2012 - 05:04
0   0

melis demiş ki;
hala israrla satasmalar hala israrla göndermeler anliyamiyorum nasil yorumcudur bunlar?kardesim size göre normal gelen iliskiler bana bize ters geliyor zormu bunu anliyabilmek?lütfen rica ediyorum benimle muhatap olmayiniz kac sefer yazdim ben tanimiyorum sizi szide beni tanimayin rica ediyorum!!!haa bana övgüde yazmayin veda dizisinde oldugu gibi tamammi ne övgü ne elestiri.
22.12.2012 - 00:11
0   0

roza demiş ki;
Bencede Berran, papagan gibi tekrarlandi durdu o sözler:))) Sezzy sanada selamlar. Feride Mahire iyice abayi yakti:))
21.12.2012 - 23:06
0   0

Berran demiş ki;
Ensest iliski, Aileden sorumlu Bakan, Rtük ve Kardesler arasi asklar kafi derecede tekrarlandi:))
21.12.2012 - 21:05
0   0

melis demiş ki;
dizimizin adi;KARADAYIDIR 6-7 ay önce bitmis bir dizinin konusu neden gündeme geliyor??burasi tartisma yeri degil yorum yazma yeridir!yeteri kadar kisisel tartismalar oldu bir son verilsin artik. FG dizisine ait yorumlar aylaar öncesinde kaldi ve bitti .evet dizimizin adi ne imis ?
21.12.2012 - 16:31
0   0

Berran demiş ki;
yeni fragman daki Mahir ile Feridenin öpüsme sahnesi medyayi sallamis.Goncaya bende katiliyorum. Ayrica orada meslegi geregi en güzel yorumlari MARAL Arkadasimiz yapmisti!!!Zira kendisi böyle mütecavüzler (tecavüz edilen)Hakkinda kitap yazabilecek bilgilere sahip harika bir yorumdasdu.Ancak maalesef onuda kacirttilar buradan rencide ederek:(( Buradan kensini cok sevdigimizi ve özledigimizi seslenmek istiyorum. Ve en kisa aramizda görmek istiyoruz:)Sevgilerimle;))
21.12.2012 - 11:57
0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler