logo

Leyla ile Mecnun 90. Bölüm izle

Özet: Hidayet lastikçiyi Behçet'ten geri alıp anahtarları Ömer'e verir. Hapishaneden Erdal'a mektup gelir. Erdal oraya gittiğinde Kaan kendisini ve Derya'yı dışarı çıkarması için yardım ister. İskender'in kullandığı taksinin bagajından yeni şeyler çıkmaya devam etmektedir. Eylül Nisan'ın Yavuz'u kurtarmak için hayatını tehlikeye attığını öğrenir. Kendini ve ilişkiyi sorgulamaya başlar. Hidayet Leyla'ya bir plak hediye eder. Leyla çok beğenir. Bunu öğrenen Mecnun daha iyi bir jest yapabilmek için soluğu müzik evreninde alır..
kanan711 demiş ki;
İnsanlar o kadar emek sarf ediyolar, diziyi buraya upload edene kadar, sen tek bik mausa vurmaya mı üşeniyorsun? hadi diyelim üşeniyorsun, o zaman tek parça izle seçiminden izleye bilirsin. DDizi ekibine teşekkürler.
19.03.2013 - 14:45
0   0

Tevfik demiş ki;
Fatih kardeşim insanlara bence teşekkür etmelisin, sizlere ücretsiz hizmet veriyorlar. Bunun karşılığında şikayet etmek mantıksızlıktır, bu şekilde iyi bir site bulabilirsen ki bulamazsın. Ddizi ekibi gerçekten iyi çalışıyor, çok uzun zamandır takip ve taktir ediyorum.
19.03.2013 - 01:55
0   1

Fatih Güngör demiş ki;
Tek parça diziler ne zamandır çok geç yükleniyor. Eskisi kadar tercih edemiyorum ddizi.org u
19.03.2013 - 01:17
0   0

Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler