logo

Bizimkiler 1.Bölüm izle

Özet: 0
BLUELADY1907 demiş ki;
MALESEF Kİ, BU SİTEDEKİ DE İLK BÖLÜM DEĞİL! İLK VE TÜM BÖLÜMLER DİYE İNSANLARI KANDIRMAYIN! BU BÖLÜM STAR TV\'YE GEÇTİKTEN SONRAKİ İLK BÖLÜM SADECE. DİZİNİN İLK DAKİKALARINDAN İTİBAREN DE BUNU ANLAMAK MÜMKÜN. İLK BÖLÜMLERDE, SABRİ BEY, TAHTA KAFA RAŞİT\'İN VE KAPICI CAFER\'İN KAYINPEDERİ EVLİ DRĞİLDİ. BURADA HEPSİ EVLİ VE O OLAYLAR GEÇELİ ÇOK OLMUŞ..
19.01.2019 - 09:36
1   0

İsmail demiş ki;
Güzel bir aile dizisi ayrıca site çok harika eksikleri olmasına rağmen emeği geçenlerin eline sağlık mutluluklar sizinle olsun her daim.
25.12.2013 - 20:03
0   0

özlem demiş ki;
harika bir diziydi

0   0

ozan demiş ki;
bu bölümleri eklediğiniz için teşekkürler,yanlız doktorlu(yavuzer çetinkayalı)bölümler hiçbir yerde yok onu da eklerseniz sevinirim

0   0

ilker demiş ki;
ismail arkadaş doğru sölemiş.dizinin ilk bölümü bu değil.almanyadan trenle geliyolardı ve bu şekilde başlıyodu dizi.ben özellikle 1.bölümünü merak ettiğim için bakmıştım ama bu ilk bölüm değil.yinede çok güzel bi site ellerinize sağlık:))

0   0

þeko demiş ki;
lütfen dizinin devamını da yayınlayın şimdiden teşekkür

0   0

hasan bosnalý demiş ki;
Sizi tebrik ediyorum.Tüm diziler mutlaka çok güzel ama özellikle "bizimkiler ve "bir demet tiyatro" için gerçekten sizi tebrik ediyprum.Çok güzel bir hizmet veriyorsunuz tüm nostaljik dizileri ve filmleri sizin bu güzel sayfanızdan izlemek çok güzel, başarılarınızın devamını diler saygılar sunarım

0   0

þehnaztango demiş ki;
Şehnaz Tango dizisini de eklemenizi rica ediyoruz...

0   0

mustafa demiş ki;
Bende ali kardeşe katılıyorum kaygısızlarıda koyun lütfen.

0   0

ismail demiş ki;
arkadaşlar. öncelikle bu guzel diziyi yasyınladıgınız için çok teşekkur ediyorum ama yanlış hatırlamıyorsam. dizinin ilk bölumunde şukru bey ve ailesi almanyadan turkiyeye geliyorlardı. yani ilk olartak trende gecen sahnelerin olması lazım acaba yanlışmı hatırlıyorum:))

0   0

Daha Fazla Yorum
Yorum Yap

Dizinin Diğer Bölümleri
Diziye ait başka bölüm bulunamadı.
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler