logo
Karadayı 67. Bölüm Karadayı 67. Bölüm

Nazif Kara'nın masumiyetini ispatlamak için canını ortaya koyan Mahir, babasına, ailesine sevdasına verdiği sözü tutmuş, geç de olsa adaletin yerine gelmesini sağlamıştır.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 66. Bölüm Karadayı 66. Bölüm

Mahir ve Feride ifadeyi, delili aldıklarını düşündükleri anda büyük bir sürprizle karşılaşırlar. Çantayı açtıklarında Sinan'ın onlara yeni bir oyun oynadığını anlarlar.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 65. Bölüm Karadayı 65. Bölüm

Turgut’un ölümüyle Nazif Kara’nın kurtuluşuna giden kapılar kapanmıştır. Mahir ve Feride’nin tek umudu, savcının odasındaki ifade ve delildir.

3 Yorum Yapılmış
Karadayı 64. Bölüm Karadayı 64. Bölüm

Babasını ölümden kurtarmak için düşmanını özgürlüğüne kavuşturmayı göze alan Mahir, Turgut'u ikna etmeyi başarır. Turgut'u yakından tanıyan Feride ve Mahir bu kez oyunu onun kurallarına göre oynamayı kararlaştırır.

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 63. Bölüm Karadayı 63. Bölüm

Akın Hakim'in öldüğünü anlayan Mahir için işler iyice zorlaşmıştır. Babasını kurtarmak için girdiği bütün yollar bir bir kapanmaktadır ama asla pes etmeye niyeti yoktur.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 62. Bölüm Karadayı 62. Bölüm

Nazif'in kararı bütün aileyi derinden sarsar. Babasının kurtuluşu için canı pahasına mücadele eden Mahir, Cumhurbaşkanı onayına kadar geçen süre içinde onu ipten kurtaracak başka bir yol bulmak zorundadır. Elinde bir tek Nazif'in kalemini kıran Hakim Akın kalmıştır.

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 61. Bölüm Karadayı 61. Bölüm

Bazıları kahraman doğar bazıları sonradan kahraman olur. Mahir her ikisi...1970'lerde Beyazıt'ta mutlu bir aile... Bir nişan günü her şey değişti...

5 Yorum Yapılmış
Karadayı 60. Bölüm Karadayı 60. Bölüm

Hakim, Nazif Kara'nın kalemini kırdığı an, Mahir'in Feride'yle hayalini kurduğu geleceği, Kara ailesinin tutunacak dallarını, Songül ile Yasin'in mutlu yuva düşlerini, Nazif'in son demlerini ailesiyle yaşama umudunu da tuzla buz eder...

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 59. Bölüm Karadayı 59. Bölüm

Feride ve Mahir yaşadıkları küçücük kaçamağın bedelini bu kadar büyük ödeyeceklerini hiç tahmin etmemişlerdir.

0 Yorum Yapılmış
Karadayı 58. Bölüm Karadayı 58. Bölüm

Feride merhametine yenik düşerek Suna’ya evini ve hayatını açar. Mahir ise bundan habersiz evdeki ilk akşamları için hazırlık yapmaktadır.

4 Yorum Yapılmış
Karadayı 57. Bölüm Karadayı 57. Bölüm

Feride ve Mahir, Turgut’un tutuklanmasıyla bir nebze rahatlar. Ancak Mahir, Turgut’un üstüne demir parmaklıkların kapandığını görmeden huzur bulmayacaktır.

1 Yorum Yapılmış
Karadayı 56. Bölüm Karadayı 56. Bölüm

Mahir ve Feride’nin sevdası karşısında çaresiz kalan Mehmet Saim, son kozunu oynar. Feride’yi asla cevap veremeyeceği bir soruyla baş başa bırakır. Feride ya babasının dediğini yapacaktır .

4 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler