logo
Ali Ayşeyi Seviyor 19. Bölüm Sezon FinaliAli Ayşeyi Seviyor 19. Bölüm Sezon Finali

Ali ve Ayşe nihayet evlenmek üzeredir. Nikah dairesinden alınan gün yaklaşmış, damatlık ve gelinlik provaları yapılmıştır. Ev ahalisinden kimsenin bilmediği nikah saati yaklaştıkça Ali ve Ayşe’yi müthiş bir heyecan basmaktadır.

1 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 18. BölümAli Ayşeyi Seviyor 18. Bölüm

Ayten’in Su Gibi programında Kemal’in kafasına indirdiği darbe Kemal’in beyin sarsıntısı geçirmesine sebep olur. Kemal, bu darbe sebebiyle ara ara hiçbir şey hatırlamaz.

1 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 17. BölümAli Ayşeyi Seviyor 17. Bölüm

Ayten , Bekir’i karşına alıp konuşur ve Angela’nın kim olduğunu öğrenmeye çalışır. Bekir tam anlamıyla köşeye sıkışmıştır. Bekir’i bu çaresizlikten eve gelen bir telefon kurtarır

1 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 16. BölümAli Ayşeyi Seviyor 16. Bölüm

Müzmin dul Kemal, yeni bir kız isteme macerasına atılır. Ona her zaman eşlik eden oğlu Ali, kızı Ahu ve damadı Yakup, Kemal’le beraber yeni bir olayda alırlar soluğu...

2 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 15. BölümAli Ayşeyi Seviyor 15. Bölüm

Ayten’in eski kocası Cavit ve eşi Funda beş parasız kaldıkları için yıllar sonra geri dönmüştür. Ayten, yıllardır hiçbir haber alamadığı ve onu yüzüstü bırakıp kaçan Cavit’ten intikamını almak için harekete geçer

2 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 14. BölümAli Ayşeyi Seviyor 14. Bölüm

Ayşe'yi istemeye gelen Nesra ve oğlu Eren'in başına gelenler pişmiş tavuğun bile başına gelmemiştir. Ali'nin yaptıkları Ayşe'yi fazlasıyla üzmüştür. Ayşe, Ali'yle bir daha konuşmama kararı alır. Ahu'nun hamile olduğunu ilan etmesiyle evde ki iktidar mücadelesi daha cevval bir hal alır.

2 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 13. BölümAli Ayşeyi Seviyor 13. Bölüm

Ali ile Bahtıgül arasındaki yakınlaşmayı bertaraf eden Ayşe, Ali'yle konuşmaz.

1 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 12. BölümAli Ayşeyi Seviyor 12. Bölüm

Yakup’un kuzeni Bahtıgül bir seminer için İstanbul’a gelmiştir. Yakup, kuzenini eve davet eder. Bahtıgül’ün eve gelişiyle yer yerinden oynar. Bahtıgül’ün güzelliği öyle böyle değildir.

2 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 11. BölümAli Ayşeyi Seviyor 11. Bölüm

Aylardır uğraşılan, uğruna onca çile, sıkıntı çekilen şey nihayet olmuştur.

5 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 10. BölümAli Ayşeyi Seviyor 10. Bölüm

Nihayet Kemal ve Ayten arasındaki tüm engeller kalkmış ve nikahlarına sayılı günler kalmıştır. Sıra düğün alışverişine gelmiştir. Alışverişin yapılacağı yer bellidir.

2 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 9. BölümAli Ayşeyi Seviyor 9. Bölüm

Ali ve Ayşe nihayet bir aradadır. Ayşe’nin ilişkileriyle ilgili kaygıları vardır. Bu kaygıların en büyüğü ise tıpkı kendisi gibi Ali’ye aşık olan Gülnihal’dir. Fakat Ayşe’nin bilmediği bir şey vardır.

2 Yorum Yapılmış
Ali Ayşeyi Seviyor 8. BölümAli Ayşeyi Seviyor 8. Bölüm

Ayşe, Ali ile aralarındaki kırgınlığa bir son vermek için Ali’yle buluşmaya karar verir. Ayşe’yle ayrılığından sonra tam bir derbedere dönüşen Ali’nin, Ayşe’nin bu atağından haberi yoktur.

8 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler