logo
Galip Derviş 34. BölümGalip Derviş 34. Bölüm

Polis Teşkilatı'nın gözbebeği Komiser Galip Derviş, karısının öldürülmesinden sonra kişilik bozukluğu ve çeşitli fobilerden dolayı rahatsızlık çekmeye başlar.

0 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 33. BölümGalip Derviş 33. Bölüm

Bir hurdacı dükkanında, bir kaza sonucu kimliği belirlenemeyen birinin ölmesinin ardından olay yerini incelemeye gelen Derviş, Hülya’nın da desteğiyle buradan resim malzemeleri satın alır ve resim derslerine yazılır.

3 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 32. BölümGalip Derviş 32. Bölüm

70'li yaşlarında, hiçbir düşmanı olmayan ve torunuyla birlikte yaşayan bir kadın kaçırılır.

2 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 31. BölümGalip Derviş 31. Bölüm

Cinayetle biten bir soygunu araştırmakta olan Galip Derviş, hiç beklemediği anda kendini, beceriksiz bir dedektif olarak bilinen Cafer’le karşı karşıya bulur.

4 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 30. BölümGalip Derviş 30. Bölüm

İzzet’e yılbaşı hediyesi olarak bir şarap şişesi gönderilir. İzzet, emniyette görev yapan Nihat’a vereceği hediyeyi kaybedince, kimden geldiği belli olmayan bu şarap şişesini ona verir

4 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 29. BölümGalip Derviş 29. Bölüm

Hülya’nın kızkardeşi Nazan, oyunculuk kariyeri için önemli bir tiyatro oyununda başrol oynamaktadır. Bir sahnede, rol arkadaşı Erhan’ı oyun gereği bıçaklar.

1 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 28. BölümGalip Derviş 28. Bölüm

Polis Teşkilatı'nın gözbebeği Komiser Galip Derviş, karısının öldürülmesinden sonra kişilik bozukluğu ve çeşitli fobilerden dolayı rahatsızlık çekmeye başlar.

0 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 27. BölümGalip Derviş 27. Bölüm

Erkek kardeşleriyle büyük bir miras kavgası içinde olan Elif Kılıç, evine postalanan bir paketin patlaması sonucu hayatını kaybeder.

0 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 26. BölümGalip Derviş 26. Bölüm

Hülya, bir kafede Derviş’in eşi Belgin’e çok benzeyen bir kadına rastlar ve onu takip eder. Görünüşe göre Belgin, eşini korumak için bomba olayını kendisi ayarlayıp herkesi öldüğüne inandırmak istemiştir.

5 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 25. BölümGalip Derviş 25. Bölüm

Galip Derviş, yeni aldığı duman dedektörlerini kontrol ettirmek için itfaiye merkezine gittiği sırada, bir adamın saldırısına uğrar.

1 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 24. BölümGalip Derviş 24. Bölüm

Bir zırhlı para aracının soyulması sırasında ölen kişilerin soruşturmasını yapan Ahmet, dayanılmaz diş ağrıları çekmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Galip Derviş 23. BölümGalip Derviş 23. Bölüm

Emniyet teşkilatında çalışmış ve Derviş'in de eski bir arkadaşı olan Sevda Emek, Yunanistan seyahati sonrası öldürülür. Derviş olayı araştırırken, hiç ummadığı bir şekilde bir adamla tanışır.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler