logo
Karagül 125.Bölüm Final Karagül 125.Bölüm Final

Kendal'ın bugune kadar yaptıklarından dolayı vicdanı ile hesaplaşma zamanı gelmiştir.

12 Yorum Yapılmış
Karagül 124.Bölüm Karagül 124.Bölüm

Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır. Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar.

1 Yorum Yapılmış
Karagül 123.Bölüm Karagül 123.Bölüm

Tüm herkesin üzerinde tuttuğu oğlunun öldüğünü öğrenmiş olan Kendal, bu durumu kabullenmekte zorlanır ve oğlunun cenazesini hastaneden alarak kaçar.

2 Yorum Yapılmış
Karagül 122.Bölüm Karagül 122.Bölüm

Kendal içinde bulunduğu sinir halinin kendi üzerindeki yapacağı etkileri anlamadan Özlem, Kasım, Mehdi ile Ayşe'nin içinde olan arabayı Fırat'ın soğuk sularına doğru gönderir.

1 Yorum Yapılmış
Karagül 121.Bölüm Karagül 121.Bölüm

Narin kendi canına kıyarak Fırat'ın sularına atlayınca bundan sonra Baran adına yeni bir sayfa açılır. İki tane duyduğu sevginin arasında kalan Baran bundan sonra çaresiz halde kalmıştır.

4 Yorum Yapılmış
Karagül 120.Bölüm Karagül 120.Bölüm

Kadriye Ana, çocuğunu frenleyecek bir yöntem bulamamıştır ve Kendal'ın ağa oluşunu Şamverdi ailesine mensup olmamasıyla tehdit eder

2 Yorum Yapılmış
Karagül 119.Bölüm Karagül 119.Bölüm

Kendal bir tarafta Baran'ın yaşadığı gibi, tüm ömrü boyunca bir yalan silsilesi içinde olduğunu anladığı zamandan beridir bu durumun muhakemesini yapmaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Karagül 118.Bölüm Karagül 118.Bölüm

Asım olayında bu sefer Kendal'da suç yoktur ve gün yüzüne çıkmıştır. Olayların durulmasını bekleyen Gülizar, kafasındakilerden vazgeçmez ve Şamverdi ailesine sıkıntı yaratmaya devam edecektir.

2 Yorum Yapılmış
Karagül 117.Bölüm Karagül 117.Bölüm

Kendal, kendi sonunu hazırlayacağından emin olduğu kaseti bulmak zorundadır bu yüzden tüm çabasını bu yöne doğrultur. Olaya tek tanık olan kişi ise Asım'dır ve Kendal kasetin yerini bilen kişinin de Asım olduğunu düşünmektedir.

1 Yorum Yapılmış
Karagül 116.Bölüm Karagül 116.Bölüm

Kendal ile Kasım arasında yaşanan karşılıklı mücadele sürerken, Kendal'ın planladığı pusu Kasım'ın hapishaneye düşmesine neden olur.

1 Yorum Yapılmış
Karagül 115.Bölüm Karagül 115.Bölüm

Kendal'ı bitirmek için plan yapan Sevda'nın bu girişimi başarısızlıkla sonuçlanır. Fakat Kendal her şartta yaptığı gibi bu durumuda kendi tarafına çevirmek için bir çıkış yolu bulmuştur.

3 Yorum Yapılmış
Karagül 114.Bölüm Karagül 114.Bölüm

Kendal, elini kolunu sallayarak çıkınca Ayşe sinirden deliye döner ve kendi hesabını kendisini görerek Kendal'ın cezasını elleriyle vermek ister.

6 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler