logo
Karagül 65. Bölüm Karagül 65. Bölüm

Kendal, Mehdi bebek uğruna elini kana bulamaktan vazgeçmez. Her ne kadar, iz bırakmadan işini bitirdiğini düşünse de, kader bu kez Kendal’ı beklemediği bir yerden gözetlemekte ve ona bir sürpriz hazırlamaktadır.

2 Yorum Yapılmış
Karagül 64. Bölüm Karagül 64. Bölüm

Fırat tüm gerçekleri Ebru’ya söylemeye kararlı bir şekilde gelir. Ancak, Kadriye’nin geçirdiği kalp spazmını öğrenmesi ilk anda söylemesine engel olsa da Fırat bu kez başına geleceklerden habersiz, ne olursa olsun sonuna kadar gitmeye kararlıdır.

8 Yorum Yapılmış
Karagül 63. Bölüm Karagül 63. Bölüm

Melek’in ortadan kaybolmasını Kendal kendi çıkarlarını düşünerek kimseye haber vermez. Ancak bu konuda endişelenen Özlem, Oğuz komutana haber verir.

0 Yorum Yapılmış
Karagül 62. Bölüm Karagül 62. Bölüm

Kadriye, yıllar sonra kavuştuğu kardeşine destek olmaya çalışırken; Özlem Fikriye’nin gelişiyle mutludur...

2 Yorum Yapılmış
Karagül 61. Bölüm Karagül 61. Bölüm

Şamverdi konağı kardeşler arasındaki dengelerin değişmesiyle beklenmedik durumlara gebe kalır. Bir tarafta Sibel yılların yükünü üzerinden atıp, oğlu için Ayşe’ye gerçeği söyleyerek Ayşe’yi kaybetmeyi göze alırken; diğer yanda Ada öğrendiği gerçekle nasıl başa çıkacağını bilemez.

10 Yorum Yapılmış
Karagül 60. Bölüm Karagül 60. Bölüm

Kendal, Mehdi bebeğin gelişi için kutlamalar yaparken, Asım, babası tarafından yok sayılmanın acısıyla konaktan kaçar. Halfeti’nin altını üzerine getirseler de Asım bulunamaz.

7 Yorum Yapılmış
Karagül 59. Bölüm Karagül 59. Bölüm

Kendal sonunda uğruna bedeller ödediği ve ödettiği oğluna kavuşur. Halfeti halkına ziyafetler veren, kutlamalar yapan Kendal Ağa’ya hiç beklemediği bir haber gelir.

9 Yorum Yapılmış
Karagül 58. Bölüm Karagül 58. Bölüm

Kendal’ın öfkesi Kasım’ın müdahalesine rağmen dinmez. Özlem artık sona geldiğini düşündüğü için elindeki son kozu da ortaya çıkaracağı restini çeker.

6 Yorum Yapılmış
Karagül 57. Bölüm Karagül 57. Bölüm

“Kaderin değirmeni yavaş döner ama ince öğütür. Un olur gidersin.” Asım, babasının kendisi affetmemesi ve yaşadığı pişmanlığı kaldıramaması üzerine hayatına son vermeye karar verir.

5 Yorum Yapılmış
Karagül 56. Bölüm Karagül 56. Bölüm

Sabri hesabını ne olursa olsun bitirmeye kararlıdır. Kasım, Özlem’i ve Ebru’yu korumak pahasına canını ortaya koyar.

8 Yorum Yapılmış
Karagül 55. Bölüm Karagül 55. Bölüm

Özlem, Sabri’nin kurşunuyla vurulur. Kasım Özlem’i hastaneye yetiştirse de Özlem’in hayatta kalıp kalmayacağı kesin değildir.

5 Yorum Yapılmış
Karagül 54. Bölüm Karagül 54. Bölüm

Babasının ölümünden sonra kendisini affedemeyen ve kendi içindeki boşluğa düşen Baran, intiharın kıyısına kadar gelir.

7 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler