logo
Karagül 41. Bölüm Karagül 41. Bölüm

Kadriye, Murat’ın Baran’ı Ebru ile tanıştırmak istediğini öğrendiktem sonra, vicdanı ile gerçekler arasında sıkışır kalır. Murat çocuklarına kavuşmanın özlemiyle yanarken, diğer yandan onlara kavuşabilmek için adım adım ilerlemektedir.

8 Yorum Yapılmış
Karagül 40. Bölüm Karagül 40. Bölüm

Özlem patlattığı bombanın etkilerini Oğuz komutandan beklerken; planlamadığı gelişmelerle karşılaşır.

6 Yorum Yapılmış
Karagül 39. Bölüm Karagül 39. Bölüm

Ebru gelen mektupla sarsılıyor. Kendal’ın karşısına geçip bunun hesabını sorarken yanında Baran ve Fırat’ın da olması Kendal’ı iyice köşeye sıkıştırıyor.

5 Yorum Yapılmış
Karagül 38. Bölüm Karagül 38. Bölüm

Fırat, Ebru’yu korumak uğruna ölüm ve yaşam arasında kalırken, Ebru tüm bu olanlardan kendini suçlu tutmaktadır. Fırat’ın başına gelenler konağa ateş gibi düşer.

1 Yorum Yapılmış
Karagül 37. Bölüm Karagül 37. Bölüm

Ebru’nun, Fırat’ın suçunu üstlenmesi, konağın ortasına düşen bir bomba etkisi yaratmıştır. Kendal’ın hazırladığı tuzak, Ebru’yu demir parmaklıkların arkasına gönderirken, Fırat bu işin peşini bırakmayacaktır.

3 Yorum Yapılmış
Karagül 36. Bölüm Karagül 36. Bölüm

Ebru’nun tutuklanıp konaktan alınması, konağa bomba gibi düşer. Ada, Maya ve Rüzgar annelerini bu şekilde görünce perişan olurlar, artık çocuklar için hayat hiç bir zaman eskisi gibi olmayacaktır.

7 Yorum Yapılmış
Karagül 35. Bölüm Karagül 35. Bölüm

Ebru karşısına çıkan adamlarla baş etmeye çalışırken, Fırat yardıma koşar. Fırat’ın Ebru’ya olan aşkı bu sefer onu çok ciddi problemlerle karşı karşıya bırakır.

4 Yorum Yapılmış
Karagül 34. Bölüm Karagül 34. Bölüm

Kendal ve Baran arasında ipler kopma noktasına gelir. Baran amcasıyla olan hesabını bu kez kesin olarak kapatmayı kafasına koymuştur.

10 Yorum Yapılmış
Karagül 33. Bölüm Karagül 33. Bölüm

Özlem, kulak misafiri olup duyduğu Baran ve Sibel’in sırrını konağa haykırır. Kendal Ağa’nın yaptığı bu hatanın ağırlığı arasına sıkışıp kalan Baran ve Ayşe için sınav devam ederken, Sibel’in artık olanlara dayanacak gücü kalmamıştır.

12 Yorum Yapılmış
Karagül 32. Bölüm Karagül 32. Bölüm

Her kaçış bir kurtuluş mu; yoksa yeni bedelleri ödemenin bir başlangıcı mı?

8 Yorum Yapılmış
Karagül 31. Bölüm Karagül 31. Bölüm

Ayşe’nin konak içindeki baskılara dayanamayıp, konaktan ayrılma kararı karşısında bu kez Baran, radikal bir karar verir.

7 Yorum Yapılmış
Karagül 30. Bölüm Karagül 30. Bölüm

Ebru; her ne kadar mutsuzluğunun bir sebebi olarak Narin’i görse de yine de konağa dönüşünden mutlu olur.

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler