logo
Güneşi Beklerken 54. Bölüm FinalGüneşi Beklerken 54. Bölüm Final

Aksel, Melis’i de feci şekilde rezil eder. Melis, ona gerçekleri açıklamaya çalışır ama inandıramaz.

17 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 53. BölümGüneşi Beklerken 53. Bölüm

Dizinin bu bölümünde; Kerem, Mezuniyet Balosuna sürpriz bir isimle katılırken, Zeynep ise Kerem’e hiç beklemediği bir isimle misilleme yapar. Arkadaş kalmayı bir türlü beceremeyen Zeynep ile Kerem birbirlerinden uzak kalma kararı almışlardır.

13 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 52. BölümGüneşi Beklerken 52. Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

7 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 51. BölümGüneşi Beklerken 51. Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

16 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 50. BölümGüneşi Beklerken 50. Bölüm

Zeynep’ten şoke eden açıklama! Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Zeynep, Bora’nın erkek arkadaşı olduğunu açıklıyor. Ardından da ortalık karışıyor.

6 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 49. BölümGüneşi Beklerken 49. Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Kerem, Zeynep’i Bora'dan kıskanıyor. Zeynep de yangına körükle gidince Kerem’i sakinleştirmek hiç de kolay olmuyor.

11 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 48. BölümGüneşi Beklerken 48. Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

5 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 47. BölümGüneşi Beklerken 47. Bölüm

Dizinin bu bölümünde; Kerem, Göyazı’ya gidiyor ve zor bir karar onu bekliyor. Kalbi ve aklı hala Kerem’de olan Zeynep, kendini düğün hazırlıklarına verir. Bora, onu yalnız bırakmaz ve yardım eder.

4 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 46. BölümGüneşi Beklerken 46. Bölüm

Dizinin bu bölümünde; Zeynep’i kaybettiğini düşünen Kerem ölüm kalım savaşı veriyor. Yanında Melis’i gören Kerem şaşkındır. Ne olduğuna hiçbir anlam veremez. Zeynep’i durdurmak için peşinden gider ama geç kalmıştır. Hiçbir şey hatırlamadığı için Melis’e dün gece neler olduğunu sorar.

4 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 45. BölümGüneşi Beklerken 45. Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta saat 20.00’de özetsiz yeni bölümü ile ekrana gelecek.

0 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 44. BölümGüneşi Beklerken 44. Bölüm

Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu hafta da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Kerem, Zeynep’e sürpriz bir şekilde evlenme teklifinde bulunuyor.

3 Yorum Yapılmış
Güneşi Beklerken 43. BölümGüneşi Beklerken 43. Bölüm

Zeynep ve Kerem kaçırılıyor! Kanal D’nin büyük beğeniyle izlenen gençlik dizisi “Güneşi Beklerken” bu akşam da temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler