logo
Medcezir 53. Bölüm Medcezir 53. Bölüm

Sibel’in sürpriz bir şekilde ortaya çıkmasıyla Yaman ve Orkun'un konuşması yarım kalır.

44 Yorum Yapılmış
Medcezir 52. Bölüm Medcezir 52. Bölüm

Yaman ve Mira aylar boyu yaşanan tüm zorluklara rağmen tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşarken, korkusuzca gelecekten bahseden Yaman artık Mira’nın elini ne olursa olsun bir daha bırakmamaya kararlıdır.

40 Yorum Yapılmış
Medcezir 51. Bölüm Medcezir 51. Bölüm

Yaman dans etmek için Mira’nın elini tuttuğunda bu eli bir daha bırakmamaya kararlıdır. Mira da kendini Yaman'a emanet eder.

53 Yorum Yapılmış
Medcezir 50. Bölüm Medcezir 50. Bölüm

Yaman’ın kalbinden dökülen notalar Mira’nın piyanosunda canlanır. Aşkı ve pişmanlığı anlatan müzik Mira’nın kalbindeki buzları eritir. Yaman sonunda affedilmeye çok yakın olduğunu hissederken, Mira ondan zaman ister.

61 Yorum Yapılmış
Medcezir 49. Bölüm Medcezir 49. Bölüm

Kenan’ın yaptığı hırsızlık Yaman’ı derinden yaralar. Bu olay Mira’dan neden uzak durduğunu Yaman’a bir kez daha hatırlatır.

38 Yorum Yapılmış
Medcezir 48. Bölüm Medcezir 48. Bölüm

Yaman’la yaşadıkları ayrılığın gerçek nedeninin babası olduğunu öğrenen Mira artık hem babasına, hem de Yaman'a öfkelidir...

30 Yorum Yapılmış
Medcezir 47. Bölüm Medcezir 47. Bölüm

Mira’nın hastalığı hakkındaki gerçekleri öğrenen Yaman kendini kör bir çıkmazın içinde bulur. Mira ise yaşadığı hayal kırıklığının da etkisiyle geçmişle hesaplaşır.

50 Yorum Yapılmış
Medcezir 46. Bölüm Medcezir 46. Bölüm

Mert'le Eylül'ün Mira ve Yaman'ı barıştırmak için oynadıkları oyun ters teper, Mira’nın aslında gözyaşları içinde gönderdiği çiçek, Yaman için umursanmadığının, duygularına değer verilmediğinin kanıtıdır...

75 Yorum Yapılmış
Medcezir 45. Bölüm Medcezir 45. Bölüm

Nikah günü Yaman’ın umut dolu bekleyişi aslında Mira’ya olan aşkının itirafı gibidir. Mira acı tatlı tüm yaşananlarla dolu bir yılı arkalarında bırakıp temiz bir sayfa açmak için Yaman’a yaklaşır. Bu, ikisi için de yeni bir başlangıç olacaktır.

50 Yorum Yapılmış
Medcezir 44. Bölüm Medcezir 44. Bölüm

Yaman tam her şeyi düzeltmeye karar verdiği anda, tanık olduğu durum karşısında öfkeden deliye döner.

42 Yorum Yapılmış
Medcezir 43. Bölüm Medcezir 43. Bölüm

Yaman gururundan vazgeçecek mi?

37 Yorum Yapılmış
Medcezir 42. Bölüm Medcezir 42. Bölüm

Sinan’ın cinayete kurban gitmesi önce Selim’i daha sonra da Asım Şekip Kaya ve Sude’yi içine alan zincirleme olayların başlangıcı olur.

39 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler