logo
O Hayat Benim 83.Bölüm O Hayat Benim 83.Bölüm

Arzu'nun yapmış olduğu tehditlere karşı Ateş dik durmaktadır. Hasret'i hapishaneden çıkarmak adına Bahar'ın birşeyler yapması gerekmektedir.

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 82.Bölüm O Hayat Benim 82.Bölüm

Bahar, donan gölde zayıflamış bir buzun üstünde ölümle-yaşam arasında mücade etmektedir. Arzu'nun Bahar'ı öldürmek amaçlı böyle bir plan yapması artık Ateş adına sabrın son noktası olmuştu

1 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 81.Bölüm O Hayat Benim 81.Bölüm

Arda'nın tuttuğu silah alev alınca, Atahanların bundan sonraki hayatı daha farklı olacaktır. Konakta Efsun tekrardan hakimiyeti ele almıştır.

1 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 80.Bölüm O Hayat Benim 80.Bölüm

Ateş tuzağa doğru ilerler.Oğlunun ölümüne sebep olanları bulacağım derken karanlıklara doğru yürüdüğünün farkında değildir.

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 79.Bölüm O Hayat Benim 79.Bölüm

Doruk'un cenazesini kaldırmaktan dolayı Ateş kötü bir haldedir. Başlarına gelen bu ortak acıdan dolayı Arzu ile Ateş bir şekilde birbirlerine bağlanmıştır.

7 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 78.Bölüm O Hayat Benim 78.Bölüm

Bir evladın ömründen daha mühim ne vardır? Ateş, Doruk'u tamamen kaybettiği düşünür ve bu korkuyla dağılmıştır. İsmail ona üzücü gerçekleri açıklamak durumunda kalır.

4 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 77.Bölüm O Hayat Benim 77.Bölüm

Efsun ile Sultan'ın hayatları Kenan'ın ağzından çıkacak sözlere bağlıdır.Sultan, Efsun'a destek olup ona koruyabilmek adına kendinden geçmektedir.

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 76.Bölüm O Hayat Benim 76.Bölüm

Fulya'nın sarfettiği cümleler Mehmet Emir'in aklında sürekli tekrar etmektedir fakat geçirdiği hastalık tüm vücudunu ele almıştır. Bundan sonra tek bir umut vardır.

9 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 75.Bölüm O Hayat Benim 75.Bölüm

Ateş, oğlunun hayatını düzeltmek ve huzurunu sağlamak amacıyla Arzu ile hayatını birleştirme kararı almıştır. Bahar bu durumdan ötürü hayatının ellerinden kayıp gitmesini izlemeyecektir.

6 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 74.Bölüm O Hayat Benim 74.Bölüm

Bahar Ateş'ten sonra boşluğa düşer.Mehmet Emir kızına destek olur.Hülya ise Bahar'ın gizlediklerini hala sindiremez.Bahar ise onlarında kusurularını yüzlerine vurur.

3 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 73.Bölüm O Hayat Benim 73.Bölüm

Müde Arda'yla beraber yurt dışına kaçmak üzeredir fakat bunalıma girmiştir.Geride ailesini bırakmak ona zor gelir.Bahar ve aynı zamanda Mehmet Emir Beye telefon gelir.

3 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 72.Bölüm O Hayat Benim 72.Bölüm

Bahar artık eski Bahar değildir.Gözü kara cesur Bahar yaptığı bir darbeyle konakta dengeleri değiştirir.Efsun'u bekleyen kötü haberler vardır.

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler