logo
O Hayat Benim 71.Bölüm O Hayat Benim 71.Bölüm

Herşeyin bedelinin olması bir bakıma adalet gibi.İyilik yapanlarda kötülük yapanlarda hakettiğini bulacak mı?İlyas'ın ihbarıyla Sultan ve Salih gözaltına alınır.

3 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 70.Bölüm O Hayat Benim 70.Bölüm

Efsun, kameraların önünde Arda ile evlendiklerini yani Atahan ailesinin artık gelini olduğunu açıklayınca herkes şoka uğramıştır.

5 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 69.Bölüm O Hayat Benim 69.Bölüm

Bahar, Ateş ile beraberliğinde duygusal sıkıntılarla uğraşırken, nihayetinde sığınacağı tek limanın ailesinin yanı olduğunu anlamıştır. Efsun'da sonunda amacına, istediğine ulaşma arefesindedir.

4 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 68.Bölüm O Hayat Benim 68.Bölüm

Efsun yine yapacağını yapar Arda'nın üzerine oynar ve Arda'yı bir çıkmaza sürükler.Arda mahkumu olduğu sır uğruna Efsun'la evlenmek zorunda kalır.

6 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 67.Bölüm O Hayat Benim 67.Bölüm

Efsun'un kurduğu inanılmaz plan hesaplarının dışında bir şekilde işlemeye başlamıştır. Fakat bu ayrıntı Efsun'un konağa girme amacından geri koymayacaktır

7 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 66.Bölüm O Hayat Benim 66.Bölüm

Efsun ve Bahar yüzyüze gelir ve eteklerindeki taşlar dökülür.Bahar konağa geri döner Efsun ise konağa dönebilmek için planlarını hayata geçirir.

5 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 65.Bölüm O Hayat Benim 65.Bölüm

Efsun bunca zamandır yaptığı tüm hataların bedeline ağır bir şekilde ödemektedir.Hapishanede başına gelenler onu geri dönüşü olamayan bir yola sürükler

7 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 64.Bölüm O Hayat Benim 64.Bölüm

Bahar'ın özrünü kabul ettiğini düşünen Efsun tam da oradayken yakalanır. Efsun yaptığı herşeyin hesabını verecektir. Ve bu bedel çok ağır bir şekilde olacaktır.

7 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 63.Bölüm O Hayat Benim 63.Bölüm

Bahar yaşadığı onca acıyla yüzleşirken üstüne bir de İlyas’ın intiharı ile sarsılır. Fakat bu durum Bahar’ın Efsun’dan şikayetçi olmasına engel değildir.

8 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 62.Bölüm O Hayat Benim 62.Bölüm

Sır ortaya çıktıktan sonra hem Bahar hem de Efsun için artık bambaşka bir hayat başlayacaktır. Yıllar sonra öğrendiği gerçeği kabul etmek Bahar için zor olacaktır

7 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 61.Bölüm O Hayat Benim 61.Bölüm

Ortaya çıkan sırlar herşeyi alt üst edecek önemli gelişmeler olacaktır.

10 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 60. Bölüm Sezon Finali O Hayat Benim 60. Bölüm Sezon Finali

Konağın bahçesinde Yusuf Erkıran’ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kalırlar.

8 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler