logo
O Hayat Benim 107.Bölüm O Hayat Benim 107.Bölüm

Ömer'in durumu kritiktir feci şekilde kan kaybı yaşamaktadır fakat Bahar'a birşey olmaması için kendini siper etmeye razıdır. Yapılan saldırının arka planında Nehir'in bağlantısı olmasının anlaşılması kolay anlaşılır.

1 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 106.Bölüm O Hayat Benim 106.Bölüm

Nuran, polis ekipleri tarafından alınarak bir yuvaya konulur. Efsun ile Arda, Nuran'ı evlat edinirken yasal yolları kullanmadıkları için kendisini teslim etmek mecburiyetinde kalmışlardır. Nuran'ın esas ailesini gösteremediklerinden dolayı

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 105.Bölüm O Hayat Benim 105.Bölüm

Polisler tarafından kuşatılan Kenan, Bahar'ı öyle kolay bir şekilde salacak gibi görünmemektedir. Ömer'de yıllardır takip ettiği Kenan'ın tekrardan gitmesine izin vermek istememektedir. Fakat Kenan'ın alınması bile Bahar ile Ateş

3 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 104.Bölüm O Hayat Benim 104.Bölüm

Zühal'ın yalanlarından haberdar olan Bahar, Efsun ve Sultan'ın da bu yalanların içinde olduğuna şüphesi yoktur. Bahar bu şüphesiyle hareket ederken, Ateş'te kendisinin bu süreçte yanında olma konusunda kararlıdır.

1 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 103.Bölüm O Hayat Benim 103.Bölüm

Beş yıl boyunca kendisine söylenen yalanı öğrenen Arda büyük şok yaşar. Bu olayı Bahar'dan gizlemeye gönlü el vermez. Efsun adına bundan sonra kızıyla ayrılık vaktidir. Bahar, Figen ile beraber Sinop'tan buraya kadar gelen Seyfi'nin

0 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 102.Bölüm O Hayat Benim 102.Bölüm

Bahar tüm bilinmeyenlere çok yakındır. Efsun'da Nuran'dan olmamak adına tüm herşeyi yapmaya hazırdır. Fakat Zühal'in tehditlerinden dolayı Sultan'ın ödün vermemesi, Efsun'un bütün planlarının sekteye uğramasına neden olur.

5 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 101.Bölüm O Hayat Benim 101.Bölüm

Geçen zaman herkesin değişmesine neden olmuş herkesi bir parçaya bölmüştür. Efsun bundan sonra istediğini almıştır. Elinde milyonlarca parası, başarılı bir şekilde büyüyen işi ve yakışıklı bir eşi. Tüm bunlar bir yana en önemlisi de

4 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 100.Bölüm Sezon Finali O Hayat Benim 100.Bölüm Sezon Finali

Bahar ile Efsun kesin bir virajın eşiğindedir. Efsun, çocuğunu kaybettiğinden dolayı bunun sorumlusu olarak Bahar'ı görmektedir ve büyük üzüntü içerisindedir.

10 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 99.Bölüm O Hayat Benim 99.Bölüm

Bahar'ın ortadan kaybolma isteği, Efsun ve Arda'nın kendisinin yanında olması, iki kız kardeşin daha önce hiç olmadığı kadar birbirlerine yakın olmasına neden olmuştur.

6 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 98.Bölüm O Hayat Benim 98.Bölüm

Bahar, Ateş ve Efsun üçü birden hayatlarında ki çok önemli bir virajdalar. Herbiri de sevdiği insanlardan olmamak adına kendilerinden ödün vermek durumunda kalacakları önemli bir virajdalar.

2 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 97.Bölüm O Hayat Benim 97.Bölüm

Geçmiş kapıya dayanmıştır. Kapının arkasındaki misafir, yalnızca Sultan ile Efsun için değil, mahalledeki tüm herkesin hayatının seyrini değiştirecektir.

1 Yorum Yapılmış
O Hayat Benim 96.Bölüm O Hayat Benim 96.Bölüm

Tehlike tüm hızıyla sürmektedir. Affan ile Efsun arasındaki mücadelede aynı şekilde devam etmektedir. Tüm herkesi bir araya toplamaya neden olan cenazeden dolayı sinirler bir hayli yükselmiştir.

6 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler