logo
Sil Baştan 9. Bölüm FinalSil Baştan 9. Bölüm Final

Elinde bebekle okula giren bir kadın bebeğe biraz da babası baksın diyerek Kadri, Murat, Sergen ve Yiğit'in olduğu yeri işaret ederek Atar Ramazan'ın kucağına bebeği verip gider. Kimin olduklarını bilmedikleri bu bebek okulda ortalığı oldukça karıştıracaktır.

4 Yorum Yapılmış
Sil Baştan 8. BölümSil Baştan 8. Bölüm

Leyla'nın okulda olmaması Murat'ı çok üzmektedir. Arkadaşına yardım etmek için Sergen devreye girer ve Leyla'nın telefonuna ulaşmak için eski sevgililerinden biriyle tekrar görüşmek zorunda kalır.

0 Yorum Yapılmış
Sil Baştan 7. BölümSil Baştan 7. Bölüm

Gizem, sosyal sorumluluk kapsamında okulda bağış toplamaktadır. Yiğit, Sergen, Murat'ın verdiği bağışın altında kalmamak adına Kadri bir daire bağışlar. Fakat bir şartı vardır. Gizem, Kadri'nin yeni konut projesinin reklamında kendisiyle oynayacaktır.

1 Yorum Yapılmış
Sil Baştan 6. BölümSil Baştan 6. Bölüm

Avusturya Lisesi'nde düzenlenecek balo daveti için Müdür Çetin öğrencilerden üç çift ile birlikte vals yapmak için baloya katılacaktır. Sergen ve Yelda'nın da aralarında olduğu bir öğrenci gurubu vals için hazırlanmaya başlar.

4 Yorum Yapılmış
Sil Baştan 5. BölümSil Baştan 5. Bölüm

Liseler arası yapılacak futbol turnuvası için Çetin, çocukları çalıştırması için Sergen'den yardım ister fakat Sergen kabul etmez.

0 Yorum Yapılmış
Sil Baştan 4. BölümSil Baştan 4. Bölüm

Yelda ve Sergen haricinde hafta sonu geldiği için herkes evine gider. Yelda hapisaneye döner. Sergen ise hafta içinde okuldan kaçtığı için cezalıdır.

3 Yorum Yapılmış
Sil Baştan 3. BölümSil Baştan 3. Bölüm

Okula gelen yetişkin sekiz kişi için bir seviye tespit sınavı yapılmasına karar verilir. Kadri ve Oktay'ın sınavdan geçebilmek için başka planları vardır.

3 Yorum Yapılmış
Sil Baştan 2. BölümSil Baştan 2. Bölüm

Okul müdürü Çetin geri dönen sekiz kişiyi karşılamak için kapıdadır. Daha ilk andan itibaren okul kuralları gereği herkesin cep telefonlarını toplar. Yıllar önce kendisini ezen arkadaşları karşısında şimdi güçlüdür.

1 Yorum Yapılmış
Sil Baştan 1. BölümSil Baştan 1. Bölüm

Star’ın başrollerini Emre Kınay, Dilara Gönder, Murat Dalkılıç, Sergen Yalçın, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Cenk Ertan, Önder Açıkbaş, Tuna Orhan ve Çiçek Dilligil’in paylaştığı, yapımcılığını Tükenmezkalem Film’in üstlendiği, senaryosu Gani Müjde’ye ait ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu’nun yaptığı Sil Baştan Cumartesi izleyici ile buluşacak.

3 Yorum Yapılmış
Sil Baştan Dizisi Tanıtım FragmanıSil Baştan Dizisi Tanıtım Fragmanı

Sil Baştan Dizisi Tanıtım Fragmanı izlemeniz için hazır.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler