logo
Paramparça 97.Bölüm FinalParamparça 97.Bölüm Final

Cihan'ın seçimini yapması resti karşısında eve gelen Hazal, Damir ile gizli bir şekilde görüşmesini sürdürür. Hazal, Damir ile kurduğu planlarını sürdürürken Damir için duyduğu bir durum sayesinde kötü olur.

5 Yorum Yapılmış
Paramparça 96.BölümParamparça 96.Bölüm

Gece beraber olduğu kadını ölmüş halde gören Ozan, büyük bir panikle Cihan'a telefon açar. Cihan eve gelir ve kadının uyuşturucu bağımlısı olduğunu anlar

1 Yorum Yapılmış
Paramparça 95.BölümParamparça 95.Bölüm

Damir ile gizli bir şekilde görüşen Hazal'ı çiftlik evinde bulan Cihan çok kötü olmuştur. Damir'e tehditler savururken, Hazal'ı da eve kapatır.

0 Yorum Yapılmış
Paramparça 94.BölümParamparça 94.Bölüm

Harun'un bıraktığı vasiyet herkesin şaşırmasına neden olur. Şirketteki payını Ozan'a devreden Harun bu şekilde Ozan ile Damir'in ortak olmasına katkıda bulunmuştur.

3 Yorum Yapılmış
Paramparça 93.BölümParamparça 93.Bölüm

Artık kontrol altında tutulamayan Ozan şirketteki görevlerini bırakır. Ozan'ın silah kullanmasına mani olamayan Cihan çare olarak kendisini polise ihbar eder.

3 Yorum Yapılmış
Paramparça 92.BölümParamparça 92.Bölüm

Cihan, Hazal ile Damir'in yakın şekilde ki resimlerini gördükten sonra hemen Hazal'ın yanına gider. Cihan'ın bu denli öfkelenmesine bir mana çıkaramayan Hazal, Damir ile arasındaki ilişkiyi reddeder.

3 Yorum Yapılmış
Paramparça 91.BölümParamparça 91.Bölüm

Meydana gelen çatışmada bir çok kişi yaralanmıştır. Harun'un, ambulasta ilk müdahalesi gerçekleştirilir. Bu arada, Mithat'in da polis olduğunu anlaşılmıştır.

3 Yorum Yapılmış
Paramparça 90.BölümParamparça 90.Bölüm

Harun ile mücadelesi tekrardan başlayan Cihan, Damir ile bir anlaşma yapar. Yapılan bu anlaşmanın sonrasında ise kimin iyi kimin kötü olduğu artık bilinmez bir hal alır.

0 Yorum Yapılmış
Paramparça 89.BölümParamparça 89.Bölüm

Dilara başına gelen kazadan sonra gözlerini açmıştır fakat yakın zamanda yaşadığı hiç birşeyi hatırlamamaktadır. Cihan ile evli olduğunu zanneden Dilara'nın hatırladığı kadarıyla Harun, Hazal ve Alaz yoktur.

2 Yorum Yapılmış
Paramparça 88.BölümParamparça 88.Bölüm

Ozan, gerçek babasının kim olduğunu öğrenir ve büyük bir yıkım içerisindedir. Alaz'ı görmek için yalıya gelir. Alaz ile beraber evden çıkan Ozan'dan bir daha kimse haber alamaz.

6 Yorum Yapılmış
Paramparça 87.BölümParamparça 87.Bölüm

Ozan ile tartışma yaşayan Dilara üzerine doğru gelen otobüsü son anda görür fakat olan olmuştur. Kazaya uğrayarak yere düşen Dilara'nın çantasını kapkaççı alarak kaçar.

1 Yorum Yapılmış
Paramparça 86.BölümParamparça 86.Bölüm

Sıhhati her geçen gün biraz daha gerileyen Cansu'nun Emre olmadan yapamayacağını anlayan Dilara, Emre'yi evlatlık olarak alan aile ile yaptığı pazarlık sonuç verir.

5 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler