logo
Paramparça 49.BölümParamparça 49.Bölüm

Cihan, Harun'un yalıda olduğunu gördüğü tepesi atar ve sinirden kudurur. Harun ile Cihan'ın tutuştuğu kavga sırasında Dilara bir anda kötü olur ve fenalaşarak bayılır.

56 Yorum Yapılmış
Paramparça 48.BölümParamparça 48.Bölüm

Dilara, hamile olduğunu herkesten gizlemesine rağmen Cihan, ultrason resimlerine ulaşır ve hemen Dilara'nın yanına gider. Bundan sonra ikili arasındaki herşey değişecektir.

15 Yorum Yapılmış
Paramparça 47.BölümParamparça 47.Bölüm

Dilara, Harun ile hayatını birleştirip çocuğunu hayata getirmeye karar verir. Harun hakkında ortaya çıkan gerçekler Dilara için hayal kırıklığı yaşamasına sebep olur.

118 Yorum Yapılmış
Paramparça 46.BölümParamparça 46.Bölüm

Hamilelik haberini alan Dilara'nın kafasında bebeğini dünyaya getirip getirmeme hakkında sorular vardır. Ve dertleşmek için en olmayacak kişi olan Candan'a açılır.

61 Yorum Yapılmış
Paramparça 45.BölümParamparça 45.Bölüm

Dilara ve Harun'un bebekleri oluyor.Ozan annesinin ilişkisini öğrenince deliye döner.Harun ise Ozan'ın bunu öğrenme sebebinin Candan olduğunu bilir.

68 Yorum Yapılmış
Paramparça 44.BölümParamparça 44.Bölüm

Cihan Dilara'dan şirketi devralınca hemen önemli ve güçlü bir firma ile anlaşma imzalar.Harun ise Cihan'ın başarısını kıskanır ve onu engellemek için uğraşır.

75 Yorum Yapılmış
Paramparça 43.BölümParamparça 43.Bölüm

Rahmi Bey nasıl bir karar alacak ? Cihan ve Gülseren romantik bir yerde evlilik kararı alır ve nişanlanırlar.

36 Yorum Yapılmış
Paramparça 42.BölümParamparça 42.Bölüm

Hazal yanlışlarına devam etmektedir. Televizyonda yaptığı röportaj çevresindekileri ve en baştada kendisini zor duruma düşürür.

70 Yorum Yapılmış
Paramparça 41.BölümParamparça 41.Bölüm

Aşk küllerinden yeniden doğuyor. Cihan ile Dilara boşandıklarından sonra, yalıdan gelen bir haber ile kötü duruma düşerler.

14 Yorum Yapılmış
Paramparça 40.BölümParamparça 40.Bölüm

Heyecan yine dorukta! Harun yine güzel bir koz yakalar.Gülseren ve Dilara Cihan'nın suçsuz olduğunu ispatlayacak olan bilgisayarın peşine düşerler

37 Yorum Yapılmış
Paramparça 39.BölümParamparça 39.Bölüm

Dilara Cihan'nın cezaevinden çıkmasının artık mümkün olmadığını düşündüğü an Cihan'ı karşısında bulunca şaşkına döner ve bunu gizleyemez

29 Yorum Yapılmış
Paramparça 38.BölümParamparça 38.Bölüm

Cihan ve Rahmi tutuklanır Cihan ikisinide kurtaracak görüntülerin olduğu bilgisayarın yerini söylemez.Hazal uğruna bildiklerini saklayan Cihan ve babası tüm sahip olduklarından vazgeçer

67 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler