logo
Asla Vazgeçmem 36.BölümAsla Vazgeçmem 36.Bölüm

Nur ve Yiğit'i nikahta görmek Yiğit için herşeyi bitirmiştir.Nur olan bitenden daha en başında pişman olmuştur,Keremi'in baskısından kolay kolay kurtulamayacağını da anlamıştır.

2 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 35.BölümAsla Vazgeçmem 35.Bölüm

Kerem ve İclal'i Nur kafede konuşurken görür.Kerem bu durumu İclal'in kendisinden yardım istediğini söyleyerek atlatır.Yiğit Hazal'ı hastaneye ulaştırır fakat Hazal'ın vaziyeti iyi değildir.

2 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 34.BölümAsla Vazgeçmem 34.Bölüm

İclal, Yiğit'e karşı elinde bir koz bulundurmak için zorla hamile kalmıştır fakat şimdi düşük tehlikesiyle karşı karşıyadır.

2 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 33.BölümAsla Vazgeçmem 33.Bölüm

İclal Mert'i de yanına alarak Nur'a gider ve duygu sömürüsü yapmak ister. Amacı Nur'u kendi isteğiyle Yiğit'ten uzak tutmaktır.

3 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 32.BölümAsla Vazgeçmem 32.Bölüm

İclal'in, Mert'i kullanarak düzenlediği plan sayesinde, Yiğit ile Nur başbaşa kalma fırsatı yakalamıştır fakat bu zaman kısa sürer.

4 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 31.BölümAsla Vazgeçmem 31.Bölüm

Nur Kerem'in yan evine taşınınca Yiğit deliye döner.Nur'u kaçırır.Hem olan bitenin izahını yapmak hemde onu ikna etmek için alıkoyar.

5 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 30.BölümAsla Vazgeçmem 30.Bölüm

İclal'in bebek yalanını öğrenen Aytül kalp krizi geçirir.Tek istediği İclal'in bebeği aldırmasıdır.Konuşarak İcalal'i ikna edemez başka yöntemlere başvurur.

4 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 29.BölümAsla Vazgeçmem 29.Bölüm

Acele ve beklenmedik bir kararla evlenen Nur ile Yiğit ikilisi, aynı derecede ki bir kararla bu sefer ayrılmıştır.

2 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 28.BölümAsla Vazgeçmem 28.Bölüm

Nur ve Yiğit tam hayatlarını düze çıkardıkları an İclal'in hamilelik haberi onları dönüşü olmayan bir yola sürükler.Nur evi terk eder doğru Elmas'a gider.

2 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 27.BölümAsla Vazgeçmem 27.Bölüm

İclal'in Yiğt. nur'la karşı karşıya gelip yüzleşmeyi pek çok şeyi alt üst eder ve artık hiçbirşey eskisi gibi olmayacaktır.Nur ve Yiğit herşeyden herkesten uzakta başbaşa hayat kurma kararı alır

4 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 26.BölümAsla Vazgeçmem 26.Bölüm

İclal hesaplı bir oyunla Yiğit'e geceyi birlikte geçirmiş hissi yaşatır.Yiğit ise bundan pişmanlık duymaktadır.Nur ise aksi birşeyler olduğunun farkındadır.İşten ayrıldığını ise Yiğit'le henüz paylaşamamıştır

6 Yorum Yapılmış
Asla Vazgeçmem 25.BölümAsla Vazgeçmem 25.Bölüm

İclal ve Fırat öpüşürken onları gören Nur şoka girer.Nur'un davranışlarından şüphelenen Aytül,İclal'i sıkıştırır ve olan biteni öğrenir.Nur'un elinde büyük bir koz olduğu için panik olur

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler