logo
Serçe Sarayı 13. Bölüm FinalSerçe Sarayı 13. Bölüm Final

Ali Rıza’nın kendisinden sakladığı gerçeği öğrenen Serçe, büyük bir şaşkınlık ve hayal kırıklığı içerisinde mahalleye geri döner.

0 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı 12. BölümSerçe Sarayı 12. Bölüm

İki çocuğunu da yanına alan Serçe, Ali Rıza’nın ‘Seni seviyorum’ itirafıyla sarsılır ama yine de, yaşadığı zorluklar nedeniyle o evden ayrılmaya kararlıdır.

1 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı 11. BölümSerçe Sarayı 11. Bölüm

Serçe’nin evliliğinin formalite olduğunu öğrenen Kadir, Serçe’den aşklarına son bir şans vermesini ister ancak Serçe, çocuklarını eski kocası Ramazan’dan geri alabilmek için Ali Rıza’nın yanında kalmak zorundadır.

0 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı 10. BölümSerçe Sarayı 10. Bölüm

Serçe’nin hamile olduğu dedikodusuna inanan Kadir, Serçe’ye karşı tüm umutlarını kaybeder ve Melike’ye, Serçe’nin önünde evlilik teklifinde bulunur.

0 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı 9. BölümSerçe Sarayı 9. Bölüm

Süla’nın boşboğazlığı, Serçe’nin kayınvalidesi Handan Hanım’ın çok işine yarar.

0 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı 8. BölümSerçe Sarayı 8. Bölüm

Melike, Kadir’e aşık oluyor Kadir’in Melike’nin sevgilisi olarak karşılarına çıkması Serçe’nin ve Ali Rıza’nın tadını kaçırır.

2 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı 7. BölümSerçe Sarayı 7. Bölüm

Çocuklarının eski kocası Ramazan tarafından kaçırıldığını öğrenen Serçe, Ali Rıza ile birlikte peşlerine düşer. Kadir ise çocukları ve Ramazan’ı, onlardan daha önce bulmuştur. Kadir’in bir anlık dalgınlığı ile elinden fırlayan Umut kaza geçirir.

6 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı  6. BölümSerçe Sarayı 6. Bölüm

Ramazan çocukları alıyor!

2 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı  5. BölümSerçe Sarayı 5. Bölüm

Serçe ve Mahir, Zerrin’i kurtarıp Süla’nın evine getirirler. Serçe, Zerrin’i sıkıştırır ama Zerrin sırlarını saklamaya kararlıdır.

10 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı  4. BölümSerçe Sarayı 4. Bölüm

Kadir 15 yıl sonra yeniden kavuştuğu büyük aşkı Serçe’ye 15 yıldır sakladığı yüzükle evlilik teklif eder. Ancak Serçe’nin tek düşüncesi, kaybetmek üzere olduğu evidir. Kadir, Serçe’ye yardım edebilir ama bunun karşılığında Serçe’den vazgeçmek ve mahalleden ayrılmak zorundadır.

0 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı  3. BölümSerçe Sarayı 3. Bölüm

Hem kapısına bırakılan Berk hem de yanındaki altınlar Serçe’nin başını derde sokar. Altınların Safiye’nin olduğunu bilmeyen Sinem, evin borcunu bunlarla ödemek için Safiye’nin kapısını çalınca işler karışır.

6 Yorum Yapılmış
Serçe Sarayı  2. BölümSerçe Sarayı 2. Bölüm

Kocasının kendisine yıllarca yalan söylediğini öğrenen Serçe ondan kalan bütün hatıraları mahallenin ortasında yakarak yasına son verir.

20 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler