logo
Çilek Kokusu 23.Bölüm Final Çilek Kokusu 23.Bölüm Final

Aslı ile olan gerçekleri Volkan'dan öğrenen Burak ben ne yaptım şokuna girer.Biran önce kendini Aslı'ya affettirmek ister.Fakat Aslı Burak'a kızgın ve öfkelidir.Onu kolay kolay affedecek gibi görünmez.

38 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 22.Bölüm Çilek Kokusu 22.Bölüm

Burak, babasının söylemi üzerine Başak ve Aslı'yı bir arada görünce, ikilinin arasında bir işbirliği olduğunu iyiden iyiye düşünmeye başlar.

5 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 21.Bölüm Çilek Kokusu 21.Bölüm

Aslı ve Burak karmaşık,zorlu bir savaşın içine düşer.Kime neye güvenecek ne karar alacaklar.Aşkları yine Çağla'nın oyununa gelmiş acaba bunuda atlatabilecekmidir?

8 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 20.Bölüm Çilek Kokusu 20.Bölüm

Aslı ve Burak'ın aşkı yeni bir sınavın eşiğinde! Çağla durmadan yaptığı hain planlarına Gani'yi de dahil eder bakalım ikili bu planlarında başarılı olabşlecek mi?Aslı ve Burak nasıl etkilenecek olan bitenden

7 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 19.Bölüm Çilek Kokusu 19.Bölüm

Erdem tabu oynarken iddayı kaybedince tatil planını yapar.Burak'la iş birliği yapar kızalrı kampa götürme planları yapar.Kızlarla baş başa romantik anlar geçirmek isterler

4 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 18.Bölüm Çilek Kokusu 18.Bölüm

Burak uğradığı saldırıdan sonra bir süre evde istirahat etmek zorunda kalır.Selda Burak'a bakması için aralarındaki buzları eritmek için Çağla'nın desteğini ister ve eve davet eder.

9 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 17.Bölüm Çilek Kokusu 17.Bölüm

Aslı'nın tepkisi Çağla'yı çılgına çevirir.Eskisinden daha fazla gözünü karartır.Volkan'dan sonra Gani' in de desteğini alır.Gani ise Burak'ın azılı düşmanı olarak yardıma hazırdır.

0 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 16.Bölüm Çilek Kokusu 16.Bölüm

Burak ve Aslı yaşadıkları olaylardan sonra yeni kararlar alırlar ve birbirlerine güveneceklerine her şartta birlikte olmaya söz verirler

7 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 15.Bölüm Çilek Kokusu 15.Bölüm

Burak ile Aslı, Çağla'dan kurtulabilecek mi ? Aslı, Çağla'dan gelen fotoğraflardan sonra şoka uğrar ve ne yapacağını şaşırır.

6 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 14.Bölüm Çilek Kokusu 14.Bölüm

Çağla ile Aslı arasındaki gerginlik ve hırs sürekli artıyor. Burak Aslı ile eğlenceden dönüşünde evde istemediği bir sürpriz ile karşılaşır.

7 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 13.Bölüm Çilek Kokusu 13.Bölüm

Aslı'nın Çağlaya inanması Burak'ı derinden etkiler ve kızdırır.Selda ise Burak'ın bu halini farkeder ve durumu irdelemeye başlar

11 Yorum Yapılmış
Çilek Kokusu 12.Bölüm Çilek Kokusu 12.Bölüm

Burak ile ilişkisi sona eren Çağla, artık her geçen zaman dahada sinirlenip, öfkelenmektedir. Burak ile tekrar barışabilmek için her türlü yolu denemeye hazırdır.

9 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler