logo
Kiralık Aşk 33.Bölüm Kiralık Aşk 33.Bölüm

Şimdi Ömer için zor bir karar verme zamanı, hayatındaki en önemli kararlardan birini vermek zorunda. Ömer'in şirketi iflasın eşiğinde ve bir şeyler yapmaları gerekiyor.

3 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 32.Bölüm Kiralık Aşk 32.Bölüm

Ömer nasıl bir şok yaşayacak?Passionis'e gelen Ömer neler yaşayacak?Onu nasıl bir sürpriz veklemekte?Defne herkesonu izlerken Ömer'i düştüğü durumdan çekip alabilecek mi

14 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 31.Bölüm Kiralık Aşk 31.Bölüm

Aşkta yeni bir dönem başlıyor. Defne'nin Ömer'e en çok yanında ihtiyacı varken, Ömer'de kafasındaki bilinmeyen sorulara Defne ile cevap aramak istiyor.

16 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 30.Bölüm Kiralık Aşk 30.Bölüm

Birbirlerine en çok ihtiyaçları olduğu zaman da yolları birleşen Ömer ile Defne, başlarına gelen bu sevdanın izleri peşinde geçmişe yolculuk yapıyorlar.

14 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 29.Bölüm Kiralık Aşk 29.Bölüm

Neriman'ın yaptığı plan sorunsuzca işleyecek mi ? Hulusi, Neriman'ı savunmasız ve çaresiz bırakır. Neriman bundan sonra elinde kalan son kozunu kullanacak.

7 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 28.Bölüm Kiralık Aşk 28.Bölüm

Gururlarına yenik düşen ve aşklarına engel olamayan Ömer ile Defne'yi bundan sonra yeni ve başka problemler beklemektedir.

18 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 27.Bölüm Kiralık Aşk 27.Bölüm

İki şirket sonunda pes ederek anlaşma yoluna gidiyor, Sinan ile Yasemin, bundan sonra beraber yol almak için çalışmalara başlıyor.

20 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 26.Bölüm Kiralık Aşk 26.Bölüm

Defne, Neriman ile bir konuşma yapmak istiyor. Ömer'de yeniden işe başlayınca iki rakip şirket arasındaki mücadele daha da kızışacak gibi görünüyor.

25 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 25.Bölüm Kiralık Aşk 25.Bölüm

Defne ile Ömer ikilisi yüzyüze geliyor. Artık ikili aşklarından dolayı acı çekmek yerine birbirlerine sataşmalara ve oyunlara başlıyor.

10 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 24.Bölüm Kiralık Aşk 24.Bölüm

Defne aşkına ve sevdasına mağlup olacak mı ? Ayrıldıktan sonra yeni kararlara imza atan Ömer, Passionis hakkında önemli bir sınavdan geçmek üzere !

13 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 23.Bölüm Kiralık Aşk 23.Bölüm

Defne sonu belli olmayan yollarda! Ömer'in kafası allak bullak, ne yapacağını bilmemekte. Bir tarafta sevip aşık olduğu kadın, öbür tarafta şüphe ettiği gerçekler, anlam veremediği durumlar.

12 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 22.Bölüm Kiralık Aşk 22.Bölüm

Defne neden bu kadar panik olur? Deniz ona nasıl bir teklif yapmış cevabı ne olmuştur.Ömer ise bir çizimin peşine düşmüş merakla kimin yaptığını araştırmaktadır

14 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler