logo
Kiralık Aşk 57.Bölüm Kiralık Aşk 57.Bölüm

Defne hiç ummadığı bir anda Ömer tarafından öpüldü. Acaba bu ani harekete karşı Defne nasıl bir tepki verecek ? Toplantılar, görüşmeler ve yoğunluklar Passionis çok hareketli. Tam her şey düzeliyor derken, herşey karışmış durumda.

1 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 56.Bölüm Kiralık Aşk 56.Bölüm

Nihayetinde Ömer ile Defne yalnız kaldılar. Defne gelip göreceğini gördü. Ömer'i bıraktığı gibi bulamadı. Bundan böyle saklı kalan hiçbir şey yok artık. Defne, bu durumdan ötürü değişen herşey için kendisini sorumlu tutuyor.

3 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 55.Bölüm Kiralık Aşk 55.Bölüm

Defne, son rastlaşmalarının ardından Ömer'e karşı içinde kalanları bir bir anlattı. Bundan sonrası ise Ömer'de. Ömer'in bir sonraki atacağı adım şaşkınlık verici bir o kadar da iddialı. Ömer ile Pamir'in arasındaki sıkıntılar artarak sürüyor.

2 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 54.Bölüm Kiralık Aşk 54.Bölüm

Defne ile Ömer hiç ummadık bir zamanda karşılaşırlar. Bu yüzleşmeden sonra taşlar dağılıyor. Ömer sinirli ve ısrarcı. Sinan'a Defne'yi istediğini iletiyor. Acaba Ömer, Defne'nin kalbini kazanabilmek için aklından ne geçiyor.

7 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 53.Bölüm Kiralık Aşk 53.Bölüm

Ömer'in tercihi hangisi ? Sevdası mı ? Yoksa gurur ve kendi doğruları mı oalcak ? Bu sorunun cevabını bulma vakti şimdi. Defne ilerlemeye devam ediyor. Kendi bildiği doğrularla kafası dik ve kendinden emin. Neriman sazı eline alıyor

3 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 52.Bölüm Sezon Finali Kiralık Aşk 52.Bölüm Sezon Finali

Vee en sonunda büyük merakla beklenen bu senenin final bölümü. İki aşık Ömer ile Defne kavuşuyor. İkili arasındaki aşk tekrardan yanmaya başlıyor.

13 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 51.Bölüm Kiralık Aşk 51.Bölüm

Görünen o ki kötü bir ayrılık söz konusu. Sevdalılar dağılmış durumda. Takılan yüzükler dahi atılmış durumda. Acaba bundan sonra ne gibi gelişmeler meydana gelecek ?

7 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 50.Bölüm Kiralık Aşk 50.Bölüm

Ömer için büyük bir karar zamanı, dedesiyle yüzleşiyor. Peki acaba bundan sonra olaylar nasıl gelişecek ? İsteme gününde olan tüm olaylara rağmen yüzüklerin takılması mümkün olacak mı ?

7 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 49.Bölüm Kiralık Aşk 49.Bölüm

Defne ile Ömer'in sevdalarına bir güneş gibi sıcaklık geldi. Aşk ile geçecek tamı tamına dopdolu iki gün. Aşk dolu geçecek bu hafta sonunda büyük sürprizler yaşanacak gibi görünüyor.

10 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 48.Bölüm Kiralık Aşk 48.Bölüm

Defne mutluluktan adeta kendini kaybetmiş bir durumdadır. Bu durumlar hep içindeki aşktan dolayı. Ömer'in Defne için hazırladığı ve Defne'nin havaları uçmasına neden olacak büyük sürprizi acaba nedir

0 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 47.Bölüm Kiralık Aşk 47.Bölüm

Defne, Ömer için okuması adına bir mektup bırakıp evine gider. Ömer'in gelen mektubu okuyup okumadığı büyük merak konusu olmuştur.

2 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 46.Bölüm Kiralık Aşk 46.Bölüm

Fikret'in yazmış olduğu mektubu Ömer okuyor. Gerçeklerin tüm çıplaklığıyla yaşanması adına bundan sonra hiç bir engel yok. Defne'nin ise yaşananları daha fazla gizleyecek ne sabrı var ne de takati var.

3 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler