logo
Kiralık Aşk 69.Bölüm Final Kiralık Aşk 69.Bölüm Final

Ömer, kendisini Türkan'a açıklamak ve mutluluğa bir adım atabilmek için harekete geçiyor. Bu adım, duygular içerisinde, duygusal anların yaşanacağı bir noktaya ulaşıyor

11 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 68.Bölüm Kiralık Aşk 68.Bölüm

Defne bebek mi bekliyor ? Ömer ile Defne ikilisi artık çok başka bir heyecanın kapısını aralamak üzereler.

1 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 67.Bölüm Kiralık Aşk 67.Bölüm

Bundan böyle herşey mükemmel olacak. İkili gayet keyifliler. Git gide beraber yaşamak için alışmaya birlik olmaya başladılar. Neriman bir çıkışta bulunuyor. Evlenmelerini ve çocuk yapmalarını istiyor.

0 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 66.Bölüm Kiralık Aşk 66.Bölüm

Defne ile Ömer beraber Roma'ya yolculuk etmeyi düşünürler. Bu şekilde kendileri için yeni bir sayfa açmış olacaklardır.

4 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 65.Bölüm Kiralık Aşk 65.Bölüm

Defne hiç kimsenin tahmin edemeyeceği bir çılgınlığa imza atıyor. Bundan böyle kendisinin kaybedecek bir şeyi yok. Yalnız ve yalnız Ömer var kafasında. Ömer'in daha önce hiç denk gelmediği çılgın Defne ile tanışıyor.

2 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 64.Bölüm Kiralık Aşk 64.Bölüm

Ömer ile Defne ikilisi bundan sonrasında birbirlerine karşı çok daha yakınlar. Başlarına gelen her olay ikilinin birbirine karşı bağını biraz daha kuvvetlendiriyor

5 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 63.Bölüm Kiralık Aşk 63.Bölüm

Ömer'e ait gizli şeyler var. Hiç kimseye anlatmayı düşünmüyor. Ömer kendi kendine bunun savaşını verirken, bu durumu herkesten nasıl gizleyecek ?

2 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 62.Bölüm Kiralık Aşk 62.Bölüm

Pamir, tüm bildiği şeyleri söylemek için Türkan'ın yanına gidiyor. Defne'de Ömer'in evine gidiyor. Acaba bundan sonra olaylar nasıl gelişecek ?

3 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 61.Bölüm Kiralık Aşk 61.Bölüm

Ömer ile Pamir arasındaki çekişme en sonunda bitiyor. Defne gerçeklere sahip olabilecek mi ? Ömer ile Hulusi arasındaki konuşmalarda neler olacak ? Hulusi, sonu hazırlıyor ve Nerminan en nihayetinde yaptıklarını çekiyor.

1 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 60.Bölüm Kiralık Aşk 60.Bölüm

Bahisler kapandı, herkes elindeki kartları açtı. Ömer, Pamir'in kiralık olduğunu öğrenmesinin ardından bunu Defne'ye açıklayacak mı ? Pamir, Ömer'in Defne'ye döneceğine kesin gözüyle bakıyor ve elindeki kozları kullanıyor.

2 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 59.Bölüm Kiralık Aşk 59.Bölüm

Defne eteklerindeki taşları döktü. Bundan böyle doğru yerde ve kendisini boşluğa bıraktı. Defne ile Ömer adeta bulutların üstünde dans ediyor. İkili adeta aşk kokuyor. Defne, Ömer'e karşı isteklerini sıraladı.

3 Yorum Yapılmış
Kiralık Aşk 58.Bölüm Kiralık Aşk 58.Bölüm

Herşeyin sonu mu geldi ? Ya da Ömer daha önce olduğu gibi yaşadığı sıkıntıları atlatarak düzlüğe çıkabilecek mi ? Ömer'in kafasına aniden gelen bir durum, olayların gidişatının değişmesine neden oluyor.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler