logo
İnadına Aşk 32.Bölüm Final İnadına Aşk 32.Bölüm Final

Defne sonunda isyan eder ve abisine karşı çıkar istediği adamla evlenme hakkı olduğunu söyler.Tıprak Defne'ye seçim yapmasını ya ailesini yada sevdiği adamı seçmesini söyler.

70 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 31.Bölüm İnadına Aşk 31.Bölüm

Defne ile Yalın, nikah kıydıklarını babaanne'in başında ki hastalıktan dolayı Toprak'a söyleyememişlerdir fakat Toprak onların evlenecek olmalarına bile acayip gerilmiştir.

16 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 30.Bölüm İnadına Aşk 30.Bölüm

Defne abisi sevgilisini hırpalarken evlilik teklifine yanıt verir.Cevap tabiki evettir.Polat o an durulur,Defne bu kararı vermişse Yalın artık eniştesidir.

10 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 29.Bölüm İnadına Aşk 29.Bölüm

Kayınçolar görümceleri kaçırınca bu olay Barutçu ile Aras ailelerinde bomba etkisi yaratır. Bundan sonrası artık eskisi gibi değildir.

7 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 28.Bölüm İnadına Aşk 28.Bölüm

Düğünü güle oynaya sonlandıran Barutçu ve Aras ailesi, bu duruma sevinemeden gelen bir haber moralleri bozar. Yeni evlenen ikilinin oturacağı harika villada yangın çıkmıştır.

4 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 27.Bölüm İnadına Aşk 27.Bölüm

Polat gelir aile canlanır.Çınar Polat'ı sıkı sıkı tembihler düğünde aksi bir hareketi olmasın diye.Çınar olacaklardan habersizdir.

10 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 26.Bölüm İnadına Aşk 26.Bölüm

Defne Yalın'ın kardeşi ve annesini otele çağırınca Yalın ona kızar.Defne artık bu durumdan bezmiştir.İkili tartışırlar ve bir daha bir araya gelmeme sözü verirler.

1 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 25.Bölüm İnadına Aşk 25.Bölüm

Defne'nin kovulduğunu öğrenen Yeşim ve Deniz plan yaparlar.Defne ve Yalını şehir dışında birbirinden habersiz şehir dışına otele gönderirler.

2 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 24.Bölüm İnadına Aşk 24.Bölüm

Defne'yi kendisinden uzakta tutabilmek için Yalın, Aslı ile Defne'yi tanıştırmak ister. Fakat Aslı, ikilinin arasında olmamak adına herşeyi yapar.

1 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 23.Bölüm İnadına Aşk 23.Bölüm

Yalın dağ evindeyken herkesi arkada bırakıp birden gözden kaybolur.Defne, her ihtimali denesede Yalın'a ulaşamaz.Adem'i bile arkasından gönderir fakat sonuca varamaz.

0 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 22.Bölüm İnadına Aşk 22.Bölüm

Defne, otelin kapının önünde Yalın'ı bulunca bir kere daha kendisini kurtardığını düşünür fakat bu sefer düşündüğü gibi olmaz. Yalın artık şüpheci yaklaşmaktadır ve hakikati öğrenmesi çok zaman almaz

3 Yorum Yapılmış
İnadına Aşk 21.Bölüm İnadına Aşk 21.Bölüm

Yalın Defne'nin annesini arayıp aramadığını sorar şayet atıyorsa Defne'yi eski Defne olarak bulamayacağını düşünür.Defne ise yalanı seçer.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler