logo
Kara Sevda 50.Bölüm Kara Sevda 50.Bölüm

Kemal, önceleri karşılaştığı ve Deniz'in doktoru olarak bildiği kişinin aslında doktor olmadığını anladıktan sonra araştırmalarını daha derin bir şekilde sürdürür.

0 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 49.Bölüm Kara Sevda 49.Bölüm

Kemal, yöneticilere karşı kendisini tanıttığı anda, Emir'in Nihan ile Kemal'in birbirlerine baktıklarını görmesi, kaybedişine, kafasında ki şüpheleri ekler. İkilinin arasında acaba yeni birşeyler mi vardır bu sorunun cevabını bulmalıdır.

1 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 48.Bölüm Kara Sevda 48.Bölüm

Kemal, Asu ile Emir hakkında oyun oynama konusunda kendisinden emindir. Bunu yapabilmesi için Nihan ile beraber davranmaları gerekmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 47.Bölüm Kara Sevda 47.Bölüm

Kemal, Nihan'a Asu ile hayatını birleştireceğini söyledikten sonra Emir'in planındaki sistem bir anda bozulur. En başta Nihan ile Emir arasında kurulan denge bozulur. Emir ise dinmeyecektir.

0 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 46.Bölüm Kara Sevda 46.Bölüm

Nihan donarak hayatını kaybetmek üzereyken Kemal, kafasına dayanmış olan silahtan kurtularak Nihan'a koşar. Nihan kendisine gelene kadar geçen zamanda Kemal adına hayat adeta durma noktasına gelir.

0 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 45.Bölüm Kara Sevda 45.Bölüm

Bir sır daha ortaya çıkmıştır. Kemal, Nihan'ın neden Emir'in yanında olduğunu öğrenmiştir. Nihan'ın Emir'e karşı beslediği kin ve nefret duyguları Kemal açısından sevdası için bir umuttur. Bundan sonra pes etmek yoktur.

2 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 44.Bölüm Kara Sevda 44.Bölüm

Kemal ve Nihan, Ozan'ın hayatını kaybetmesinin nedeninin intihar olmadığı konusunda artık emindirler. Fakat bir problem vardır. İkilinin sahip olabildiği bu bilgi resmi makamlardan nasıl saklanabilmiştir ?

4 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 43.Bölüm Kara Sevda 43.Bölüm

Nihan, Ozan'ın hayatını kaybetmesi olayı hakkında Kemal ile beraber hareket etmek ister fakat Kemal'in bu konu hakkında ciddi çekinceleri vardır. Emir'in atağa geçmesinden sonra bu çekincelerinde haklı olduğunu görür.

5 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 42.Bölüm Kara Sevda 42.Bölüm

Kemal, Ozan'ı zehirleyenin kim olduğunu bulmak isterken Nihan'ı karşısında görünce şok olur. Nihan durumu açıklayacakken, buluşmayı düzenleyen kişi gelir. O kişi Emir'dir.

5 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 41.Bölüm Kara Sevda 41.Bölüm

Kemal'in telefondan duyduğu ses kaydından sonra, Ozan'ın ölümünün intihar süsü verilmiş bir ölüm olduğunu anlar. Bundan böyle bu durumu açığa çıkarmak, Nihan'a karşı vicdani bir sorumluluk gereğidir.

2 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 40.Bölüm Kara Sevda 40.Bölüm

Kemal, Emir'in yaptığı plandan haberi olmadan Deniz hakkında edindiği bilgiden dolayı yaşadığı hayal kırıklığını çabuk atlatır. İçeriden çıktığı zamandan bu yana kafasında yürüttüğü Kozcuoğlu grubunu bitirme planını uygulamaya alır.

2 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 39.Bölüm Kara Sevda 39.Bölüm

Kemal, Deniz'i Nihan'ın kollarında görünce, geçmişe ait tüm parçaları topladığı zaman artık aklına bir soru gelir. Acaba Deniz kendi kızı mı? Kemal'in bu düşüncelerini açıklayacak somut delillere ihtiyacı vardır.

2 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler