logo
Kara Sevda 38.Bölüm Kara Sevda 38.Bölüm

Nihan, sonunda kızı ile kucaklaşır. Emir, Nihan'ın kendisine geldiğini ve yeni bir sayfa açacaklarını sanarken, aslında Nihan'ın aklında uzun vadeli bir hesaplaşma vardır. Bunun farkında değildir. Nihan, kızını güvende tutmak isterken

2 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 37.Bölüm Kara Sevda 37.Bölüm

Özgürlüğe uzanan ilk adımda Nihan'ı gören Kemal, intikam duygularını ön plana çıkarır. Bu duygusunu bastıracak tek gerçek olan kızı Deniz'den bir haber şekilde attığı her adım kendisine doğru dönecektir. Nihan'da tüm olan bitenlere karşı

4 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 36.Bölüm Kara Sevda 36.Bölüm

Hayatlarındaki tek amaçları birlikte olmak olan iki aşık, Nihan ile Kemal, başlarına gelen acılardan dolayı birbirlerinden uzakta durmak zorunda kalırlar. Kemal, bulaştığı sıkıntı için hesap verirken, Nihan kardeşinin öldüğünü duyunca

6 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 35.Bölüm Sezon Finali Kara Sevda 35.Bölüm Sezon Finali

Kemal'in nişan sırasında bayılmasından dolayı Nihan'ın aklına önemli bir şüphe düşer. Niçin böyle bir rahatsızlık geçirdiğini öğrenmek niyetindedir. Öbür tarafta Nihan'ın bu denli endişelenmesinden dolayı Emir'e olan etkisi çok sarsıcıdır.

15 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 34.Bölüm Kara Sevda 34.Bölüm

Asu, Emir'den kurtulabilmek için bir sırrı açığa çıkarır fakat bu sırrın yankısı, duyulduğu ilk andan itibaren kimsenin düşünemediği kadar büyük bir etki yaratır.

2 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 33.Bölüm Kara Sevda 33.Bölüm

Emir dört duvar arasına girmiştir. Uzun zamanlar boyunca üstü kapanan o geceye ait olaylar nihayetinde açığa çıkmaya başlar. Nihan, bu olayların sorumlusu olarak ilk ateşi yakan Kemal'e karşı büyük bir öfke duymaktadır.

12 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 32.Bölüm Kara Sevda 32.Bölüm

Kemal, hemen yanında olan cinayeti arayıp polise anlatır ve böylece bir soruşturmanın yapılmasına neden olur. Emir, bu açılan soruşturmanın kolaylıkla çözüleceğini düşünmektedir ancak aklına kurcalayan iki soru vardır.

6 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 31.Bölüm Kara Sevda 31.Bölüm

Tufan, kendisini Asu'ya kanıtlamak adına Emir'e bir tuzak hazırlamıştır bu tuzak bir yanda Kemal'in öbür tarafta da Emir'in tüm dikkatini santaj yapan kişiye doğru çeker.

5 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 30.Bölüm Kara Sevda 30.Bölüm

Zeynep'in, Emir'in kendi odasında bulunmasından sonra, ilk başta Nihan daha sonra da Kemal kendisini sorularla iyice sıkıştırır. Bu olaydan sıyrılması daha öncekiler gibi pek kolay görünmemektedir.

8 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 29.Bölüm Kara Sevda 29.Bölüm

Kemal'i özel alanında elinde tuttuğu tabanca ile karşısında gören Emir adına düşünülmesi lazım olan çok zor bir karar bekliyordur. Kemal'in hesaplaşmayı sonlandırma teklifini bir şekilde kabul etmek durumundadır.

5 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 28.Bölüm Kara Sevda 28.Bölüm

Nihan birden bire karşısında Emir'i gördüğü zaman, korkularının boşa olmadığını anlamış olur. Emir hiç bir şekilde bu aşkın siyah yüzü olmaktan bıkmayacaktır. Elinde biriktirdiği kozları masaya döker.

6 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 27.Bölüm Kara Sevda 27.Bölüm

Kemal ile Nihan beraberce yeni yaşantıları için ilerlerken, Emir hemen Nihan'ın olmadığını anlar ve çılgına dönmüştür. Kısa bir sürede ikilinin beraber gittiklerini anlayarak bulabilmek için peşlerine düşer.

25 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler