logo
Kara Sevda 62.Bölüm Kara Sevda 62.Bölüm

Asu'nun odasında bulunan deliller Asu'nun hayatını kaybettiğini işaret ederken, polisler cesedine ulaşmak için araştırmalara başlar.

3 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 61.Bölüm Kara Sevda 61.Bölüm

Kemal ile Nihan'ın gerçeklerle arasında bulunan kapı, Tarık'ın sıkıntılı kaderi için son bir şans olur. Fakat Kemal pes etmek istememektedir.

1 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 60.Bölüm Kara Sevda 60.Bölüm

Zeynep'in yaralanması sonucu Nihan ve Kemal kardeşlik kavramı üzerinden bir sınava tabi olurlar. Kemal, Zeynep'in ölümüne mani olmaya çabalarken Nihan ortada olan suçun gereğinin yapılması adına ne yapılması gerekiyorsa yapılmasını düşünür.

4 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 59.Bölüm Kara Sevda 59.Bölüm

Kardeşinin öldüğü anı izleyen Nihan'ın öfkesi çok büyür. Öfkesini kimse yatıştıramaz. Emir'de Nihan ile Kemal'in arasını bozmak için Zeynep'in videosunu vermesinin ardından Zeynep'i kaderiyle bırakmayacaktır.

1 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 58.Bölüm Kara Sevda 58.Bölüm

Kemal, Ozan'ın katilini bulmak için açtığı kapının arkasında Zeynep'i ölüm ile yaşam savaşı içinde bulur. Zeynep'i ölümden kurtaran Kemal, kardeşinin hayatta kalmasını sağlar.

2 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 57.Bölüm Kara Sevda 57.Bölüm

Kemal ile Nihan ikilisi, sorularına hediye paketinde bulamadıkları cevabın aslında yakınlarında olduğunu anlarlar. Zeynep'e son anda yardım eden Emir, kendisiyle beraber Kemal'lerin olduğu yerdedir.

0 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 56.Bölüm Kara Sevda 56.Bölüm

Kemal, kanunlar gereği Emir'in kızı olarak kayıtlı olan Deniz'i alıkoymaktan ötürü göz altına alınırken, Kemal'i yaralayan şey Deniz'in Emir'e baba demesidir.

1 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 55.Bölüm Kara Sevda 55.Bölüm

Deniz'i kaçırdığı ispatlanamayan Kemal hemen salıverilir. Bunlar yaşanırken Nihan, Emir'in öfkesi karşısında sinmeden onunla mücadele eder.

6 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 54.Bölüm Kara Sevda 54.Bölüm

Kemal'in, Deniz hakkında ki gerçeği anlamasından sonra Emir bir plan yapar. Emir'in gerçekleri bildiğinden haberi olmayan Kemal ile Nihan'da Emir'i bitirmek için beraber hareket ederler.

4 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 53.Bölüm Kara Sevda 53.Bölüm

Kemal, Nihan'ı ikna edebilmek için verdiği uğraş kötü bir sonuç getirir. Nihan kazada yaralanır. Aşık olduğu kadın gözünün önünde ölümle yaşam arasında gidip gelirken Kemal'e Leyla ile Ayhan yardımcı olur.

1 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 52.Bölüm Kara Sevda 52.Bölüm

Nihan bir seçim yapmak mecburiyetinde. Kemal, Deniz'in kendi çocuğu olduğunu öğrenmesiyle beraber içinde fırtınalar kopar, herşey derinden etkilenir

4 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 51.Bölüm Kara Sevda 51.Bölüm

Uçurumun kenarında Emir'in Nihan'a gösterdiği kötü ders, kızından olabilme durumu, Nihan'ın hangi şartta olursa olsun gizli şeyleri tutmaya mecbur bırakır.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler