logo
Kara Sevda 26.Bölüm Kara Sevda 26.Bölüm

Nihan'ın bir an boşluktan faydalanarak kendini balkondan atması sonucunda Kemal ve Emir için herşeyi alt üst eden bir yıkım etkisi oluşturur. Hemen acil olarak bütün herkes soluğu hastanede alır.

4 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 25.Bölüm Kara Sevda 25.Bölüm

Emir'in merak edilen kardeşi ve Asu'nun kaleme aldığı mektup sonrası Kemal gerekli etkileşimi alır ve araştırmalarını sonlandırır.

2 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 24.Bölüm Kara Sevda 24.Bölüm

Karşısına çıkan görüntülerden sonra Emir, Nihan'ın terk edip gitmesine izin vermez fakat Nihan, Emir'i bırakıp gitme konusunda emindir

4 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 23.Bölüm Kara Sevda 23.Bölüm

Kemal'den duyduklarından sonra Emir adeta yıkılır. Sıkıntılı geçmişini irdelemek durumunda kalır. Galip ile kocaman bir ayrılış süreci yaşarlar.

7 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 22.Bölüm Kara Sevda 22.Bölüm

Kemal, abisinin adam öldürdüğünü öğrendikten sonra kendisi için mühim bir karar verir. O vakitten sonra Kemal ile ailesini önemli bir sınav beklemektedir

7 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 21.Bölüm Kara Sevda 21.Bölüm

Kemal ile Nihan problemsiz bir şekilde kavuştukları için çok mutludurlar. Fakat gerçekler bu durumun kısa sürmesi için açıktır. Vakit, şimdi ayrılık zamanıdır.

2 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 20.Bölüm Kara Sevda 20.Bölüm

Kemal, kapısı çaldığı evde Tarık'ı gördüğü için şok içindedir. Tarık, Kemal'in sorgularını atlatmak adına konuyu değiştirmeye çalışsa da, Kemal bu durumun Emir'in bir planı olduğunu düşünür.

8 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 19.Bölüm Kara Sevda 19.Bölüm

Kemal ile Nihan'ın o güne dair bilinmeyenleri ortaya çıkarmak için çabaladıkları ve bu çabalarında en önemli rolü oynayan

5 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 18.Bölüm Kara Sevda 18.Bölüm

Kemal ses kaydını aldıktan sonra, Emir ile arasında bunca zamandır hiç olmadığı kadar büyük bir savaş başlangıcı atılmış olur.

9 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 17.Bölüm Kara Sevda 17.Bölüm

Zeynep ile Ozan'ın gizli bir şekilde evlenmesi Nihan'ların ailesinde şok etkisi yapar. Zeynep'in amacı bu şok etkisini yaratmak olduğundan durumdan memnundur

7 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 16.Bölüm Kara Sevda 16.Bölüm

Nihan ile Kemal araştırmaları sonucunda malum geceye ait gizli sırrı açıklayabilecek önemli kişi olan Karen'e sormanın yolunu bulurlar.

29 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 15.Bölüm Kara Sevda 15.Bölüm

Kemal, Nihan'ı umutlandırır. Eğer ceset yoksa dolayısıyla katil de olmayacaktır. Nihan, Kemal'in çabalarıyla uzun zamandan sonra o geceyi araştırmaya başlar.

20 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler