logo
Kara Sevda 14.Bölüm Kara Sevda 14.Bölüm

Nihan sonunda Emir ile olan evliliğine dair tüm gerçekleri Kemal'e anlatır. Kemal, Nihan'ı bu olayı itiraf edip adalete sığınmak adına teşvik eder.

22 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 13.Bölüm Kara Sevda 13.Bölüm

Kemal, yaralanması olayında Emir'in eli olduğundan emin gibidir. Aynı şekilde Önder'in kazasında da başına gelenlerde Emir'in parmağı olduğunu düşünen Kemal

7 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 12.Bölüm Kara Sevda 12.Bölüm

Nihan uğruna herşeyi yapmaya hazırıdr Kemal.Gözünü kırpmadan gerçeklere yürür.

11 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 11.Bölüm Kara Sevda 11.Bölüm

Kemal ile Nihan, geçmişte kaderlerini etkileyen evde bir araya gelirler. Kemal gerçekleri öğrenebilmek adına Nihan'a başka şans bırakmayacak sorular sormaktadır.

18 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 10.Bölüm Kara Sevda 10.Bölüm

Nihan, evliliği hakkındaki bilinmeyen gerçekleri söyleyecek mi ? Teleferiğin ortasında Kemal'in sorduğu soru sonrasında artık Nihan'ın lafı dolandıracak hali kalmamıştır.

19 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 9.Bölüm Kara Sevda 9.Bölüm

Kemal Nihan'la geçirdiği son geceden sonra birçok düşüncesini netleştirir.Nihan ve Emir arasındaki ilişkiye dair zihninde bir takım düşünceler belirir.

27 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 8.Bölüm Kara Sevda 8.Bölüm

Emir, Nihan ile Kemal'in izini sürüyor. Kemal, Nihan'ın yeni aldığı eve ziyarete gidince kafası karışır ve şüphe duymaya başlar.

17 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 7.Bölüm Kara Sevda 7.Bölüm

Nihan, Kemal'in uzağında yapabilecek mi ? Kemal'in, Emir ile Nihan'ın birlikteliğini uzaktan uzağa izlerken, intikam ve acı duyguları artar.

10 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 6.Bölüm Kara Sevda 6.Bölüm

Kemal polis merkezinde Zeynep'ten yaşadığı şoktan sonra işin üstüne düşer. İşin sonunda bulacakları sonucunda Kemal iyiden iyiye sinirlenir ve hırslanır.

9 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 5.Bölüm Kara Sevda 5.Bölüm

Emir Kemal ve Nihan için yeni planlar yapmıştır ve uygulamaya koyar.Kemal'in Nihan'ın atölyesinde olduğunu öğrenice sinirdem çıldıran Emir aklına koyduğu planları hemen uygulamaya koyar

12 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 4.Bölüm Kara Sevda 4.Bölüm

Leyla'nın oyunu üzerine Kemal ve Nihan karşıkarşıya gelir ve artık konuşup eteklerindeki taşları dökme fırsatı doğmuşturEmir ise Nihan ve Kemal'i görür son derece sinirlenir mümkün olsa Kemal'i bir kaşık suda boğacaktır

16 Yorum Yapılmış
Kara Sevda 3.Bölüm Kara Sevda 3.Bölüm

Nihan evlilik yıldönümünde Emir'le karşılaşmanın şokunu yaşarken Kemal'in zehir saçan sözlerini onu derinden etkiler

17 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler