logo
Son Çıkış 17.Bölüm FinalSon Çıkış 17.Bölüm Final

Yusuf son anda da olsa Camcı'yı kurtarmıştır. Mahalle ahaliside destek olur ve tedavi için bir kliniğe yatırılır. Çocuklar bundan sonra uyuşturucu illetinin kendilerine verdiği zararları bilmektedir.

0 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 16.BölümSon Çıkış 16.Bölüm

Zeynep Kenan için Lostra'nın isteklerini yapar.Uyuşturucu sevkiyatı için gerekli evrakları hazırlar.Kenan'ın hayatını kurtarır.

0 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 15.BölümSon Çıkış 15.Bölüm

Kenan üç yıl aradan sonra cezaevinden yeni hayaller ve beklentiler içinde ümit dolu çıkar.Cesur ve Zeynep yolunu gözlemektedir.

0 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 14.BölümSon Çıkış 14.Bölüm

Okul müdürü Kevser ve arkadaşlarını okuldan atar.Nilüfer ise buna engel olamaz.Gençler için okuldan atılmak bahanesiyle uyuşturucuya koşmak hoş gelir.

0 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 13.BölümSon Çıkış 13.Bölüm

Cesur ve Kenan yaptıkları seçimlerle karşı karşıyalardır.Cesur vicadnını rahatlatmak için Kenan'a Zeynep'le aralarında birşey olmağını söyler.Cesur silahınıKenan'a doğrultur.

1 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 12.BölümSon Çıkış 12.Bölüm

Zeynep, Kenanların evinin kapısını Ege açınca şok olur. Zeynep’in de eve gelmesiyle ortalık iyice karışır. Zeynep durumdan rahatsız olup çıkar.

0 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 11.BölümSon Çıkış 11.Bölüm

Özlem’in yaşadıkları Özlem kadar bütün arkadaşları içinde sarsıcı olmuştur. Çocuklar Halit’i öldüresiye döver. Halit’i onlardan kurtaran Kenan mahalleyi zehirleyen torbacıya buralardan çekip gitmesini söyler

0 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 10.BölümSon Çıkış 10.Bölüm

Çocukluk arkadaşı Kenan ve Cesur gecenin kör karanlığında, gencecik bedenlerin zehirlendiği bir uyuşturucu sevkiyat noktasında karşı karşıyadırlar

0 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 9.BölümSon Çıkış 9.Bölüm

Kenan birlik olduğu Balyoz ve Eflatun ile birlikte zorlu bir takip sonucu Özlem'i kadın ticareti yapanlardan kurtarır.

0 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 8.BölümSon Çıkış 8.Bölüm

Yeni bir hayat hayalleri kuran Zeynep ve Kenan için hiç umut ışığı yoktur.Cesur iki sevgilinin arasınagirmiştir

0 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 7.Bölüm 720p Son Çıkış 7.Bölüm 720p

Bir anlık bir hatanın bedelini hırs,heyecan,pişmanlık dolu bir serüvenin kahramanları Kenan,Cesur,Zeynep İstanbul'un kenar mahallesinde yaşarlar

1 Yorum Yapılmış
Son Çıkış 6.Bölüm 720p Son Çıkış 6.Bölüm 720p

Kenan cezaevinden çıkmıstır ancak o içerdeyken değişmiştir herşey. zeynep'in mahalleden ayrılmak isteyişiyle farklı bir hale gelmiştir aralarındaki ilişki.

1 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler