logo
Mayıs Kraliçesi 11.Bölüm FinalMayıs Kraliçesi 11.Bölüm Final

Nehir'in, Asu'nun gerçek çocuğu olduğu durumunu bundan sonra gizlemek istemeyen Yiğit ile Ceylin, tüm gerçekleri Asu ile Nehir'e anlatmaya karar verir.

10 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 10.BölümMayıs Kraliçesi 10.Bölüm

Nehir'in İstanbul'dan dönmesine engel olan Oğuz, Nehir için bir teklifte bulunur. Nehir, Sencerler şirketinden ayrılarak Oğuz ile beraber pervane üretiminde çalışmaya başlar.

3 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 9.BölümMayıs Kraliçesi 9.Bölüm

Alper'in yaptığı evlenme teklifi herkesi şaşırtır.Nehir bu tekliften sonra Alper'le konuşarak İstanbul'dan ayrılmak ister.Alper Dilara'ya olan hisslerinden emindir ve kararı hala aynıdır

2 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 8.BölümMayıs Kraliçesi 8.Bölüm

Sencer, denizcilik şirketinin kuruluşunun 60. yılı sebebiyle hem düşmanlarını hemde dostlarını davet edeceği büyük bir parti tertip eder.

3 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 7.BölümMayıs Kraliçesi 7.Bölüm

Asu sonunda gerçekleri öğreniyor.Kızının yaşadığını öğrenen Asu onun Nehir olduğunu öğrenince şaşkına döner.Haberi öğrenince doğru Nehir'e koşar.Ancak onu başka bir sürpriz bekler.

4 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 6.BölümMayıs Kraliçesi 6.Bölüm

Feryal, aslında Asu'nun gerçek kızının Nehir olduğunu öğrenince bu gerçekleri anlatmak için Asu'ya gider. Gerçek kızının uzun zaman önce öldüğünü düşünen Asu, gerçekleri öğrenince büyük bir şoka girer.

0 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 5.BölümMayıs Kraliçesi 5.Bölüm

Nehir ve Alper ayrılsın diye elinden geleni yapan Celil artık tüm kozlarını oynar.Feryal'i bu iş için parayla tutar fakat kendisini kötü bir sürpriz beklemektedir.

5 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 4.BölümMayıs Kraliçesi 4.Bölüm

Nehir yıllar sonra arkadaşı Dilara ile karşılaşır.İki arkadaş konuşurken Nehir acı bir haber alır.Dilara'yı ailesi onu Alper'le evlendirmek isteiğini söyler.

6 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 3.BölümMayıs Kraliçesi 3.Bölüm

Nehir,Bora'nın yüzünden SMDR Denizcilik şirketinin mülakatından kalır.Ancak bu firmada çalışan ve çoçukluğumdan beri ona aşık olan Oğuz onu işe aldırır.

9 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 2.BölümMayıs Kraliçesi 2.Bölüm

Nehir,Sencer'in şirketinde çalışmak için İstanbul'a mülakata elemelere gider.Bu iş onun için çok önemlidir.Alper ve Nehir'in buluşması duygu dolu anlar yaşatır.

5 Yorum Yapılmış
Mayıs Kraliçesi 1.BölümMayıs Kraliçesi 1.Bölüm

Ufacık bir bebekken ailesinden zorla ayrılmak durumunda kalan kız çocuğunun geleceği, aradan geçen yıllardan sonra gerçek ailesiyle kesişir.

5 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler