logo
Eve Dönüş 22.Bölüm Final Eve Dönüş 22.Bölüm Final

Nihayetinde çocuğunu alacağı için çok sevinçli olan Leyla, yurtta Elif'i göremeyince çılgına döner.

12 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 21.Bölüm Eve Dönüş 21.Bölüm

Leyla Elif'i götürürken yakalanır ve tekrar hapse girer.Cezası ağır olur hücre cezası alır.Yurttaki Düdüklü Elif yüzünden yurttaki diğer çocuklara ceza verir

3 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 20.Bölüm Eve Dönüş 20.Bölüm

Leyla, umutsuz bir şekilde mezarları kazarak Yusuf'u bulmaya çalışır. Bir zaman sonra üzüntü ve yorgunluk nedeniyle kendinden geçer.

2 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 19.Bölüm Eve Dönüş 19.Bölüm

Yıllar sonra öldü sandığı annesi Leyla'nın karşısına çıkar.Canan'ı yaralar Leyla'nın üzerine atar.Leyla hastanede ellerini kelepçeli görünce çılgına döner.

4 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 18.Bölüm Eve Dönüş 18.Bölüm

Kızını kendi himayesine almayı düşünen Leyla, kızının babasını seçmesiyle adeta yıkıma uğrar. Leyla'nın daha fazla sabredecek durumu kalmamıştır

11 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 17.Bölüm Eve Dönüş 17.Bölüm

Leyla, aslında kardeşi olan Aras'ın Vedat'ın hayatına son vermesiyle beraber ikinci bir şok yaşar.

4 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 16.Bölüm Eve Dönüş 16.Bölüm

Leyla, Aras'ın kardeşi olduğunu duyunca psikolojik olarak zor zamanlar geçirir. Vedat'ın görünüşteki gibi iyi biri olmadığını anlar.

4 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 15.Bölüm Eve Dönüş 15.Bölüm

Oflaz'ın arabası patlar Canan rahatlar.Çünkü tüm kayıtlar ve Kürşat'ın kayıtları uçmuş gitmiştir.Canan ve Kürşat'ın şimdiki hedefi İpek'teki kayıtlardır.

1 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 14.Bölüm Eve Dönüş 14.Bölüm

Leyla Yusuf'la beraber Canan'ı ve kızını arar.Canan'nın kızını kaçırması onu çılgına çevirir.Kürşat Leyla'nın Canan'a yaptıklarını öğrenir.

2 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 13.Bölüm Eve Dönüş 13.Bölüm

Yusuf'un tam da Yılmaz'a ulaşıp sakladığı gerçekleri öğreneceği sırada Oflaz, Yılmaz'ı öldürmek isteyip, olaya intihar izlenimi verir. Fakat Yılmaz yaralı kurtularak yoğun bakıma alınmıştır.

7 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 12.Bölüm Eve Dönüş 12.Bölüm

Kürşat hastanede eceliyle savaşır.Yusuf ise kendisini öldürmek isyteyeni bulmaya çalışır.Leyla bu durumu açıklamaktan vazgeçer ama Canan ve Aras'ın fotografları basına sızar.

5 Yorum Yapılmış
Eve Dönüş 11.Bölüm Eve Dönüş 11.Bölüm

Leyla'nın anlattıklarına kulak tıkayan Yusuf, konaktan gitmeden evvel Kürşat'a çatarak Derviş hakkında hesap ister ve bu nedenle kavga ederler.

5 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler