logo
Göç Zamanı 15.Bölüm FinalGöç Zamanı 15.Bölüm Final

Cennet, Zümrüt'ün okul ile ilişiğinin kesilmesini haber almıştır ve bundan sonrası için yeni bir problem daha ortaya çıkmıştır. Ne pahasına olursa olsun kızının sucsuz oldugunu ispat ederek okula yeniden kabul edilmesini sağlayacaktır.

19 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 14.BölümGöç Zamanı 14.Bölüm

Cennet, İstanbul'a tekrar geri gelmek adına yaptığı çabaları bıraktığı yerden sürdürmeyi düşünmektedir. Kendilerini bekliyor olan hayat, öncesinden daha zorludur

0 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 13.BölümGöç Zamanı 13.Bölüm

Yıldız için kendisine büyük bir önem kazandıracak olan ve herkesin merak ettiği halı parçalanmıştır. Halıyı bu duruma getireni gören tek kişi ise Güneş'tir. Ancak gördüklerini söylemez.

2 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 12.BölümGöç Zamanı 12.Bölüm

Cennet ile Sevgi, Yılmaz'ın yardımlarıyla Handan'ın kurduğu plandan sıyrılmışlardır. Handan, Yılmaz'dan sıyrılmayı başarır ve Koçeri'lere karşı zararı dokunabilmesi adına farklı bir koza sahip olur.

2 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 11.BölümGöç Zamanı 11.Bölüm

Cennet adına yeni bir umut doğmuştur. Kendine ait ufak restorantta yeni bir sayfa açarak iyi bir hayata başlamak üzeredir. Yılmaz'dan hiç beklemediği bir hediye alarak çok şaşırmış

6 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 10.BölümGöç Zamanı 10.Bölüm

Hande'nin cesedinin yanında bulunan Yılmaz'ın artık bundan sonra hayatı başka yönlere doğru gidiyor. Acaba bu durumdan sıyrılabilecek mi ?

4 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 9.BölümGöç Zamanı 9.Bölüm

Sevgi düşmüş olduğu çaresiz durumdan sıyrılmak için kendi canına kıymayı düşünüyor.

4 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 8.BölümGöç Zamanı 8.Bölüm

Göç zamanı dizisinde 50 yıldır saklanan sır gün ışığına çıkıyor. Cennet, hiç ummadığı ve beklemediği bu olay sonrasında ne tepki verecek ?

9 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 7.BölümGöç Zamanı 7.Bölüm

Cennet'in bu zamana kadar sürdürdüğü gizli sır meydana çıkıyor. Güneş'in erkek çocuk olduğu gerçeği öğreniliyor.

1 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 6.BölümGöç Zamanı 6.Bölüm

Cennet, çocuklarının kimliğine sahip olmadığı için Kiraz ile Güneş'in gerçekte annesi olduğunu belgeleyemez. Hanım çocuklara sahip olur.

4 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 5.BölümGöç Zamanı 5.Bölüm

Yemin'in ölümün kıyısında olması herkes adına durumları sorgulama zamanıdır.Kiraz ile Zümrüt, gerçek abilerini kendisinden gizlediği için annelerine sinirlidir.

2 Yorum Yapılmış
Göç Zamanı 4.BölümGöç Zamanı 4.Bölüm

Yılmaz'ın evinden ayrılan Cennet ile kızlar artık sokakta kalmıştır. Cennet geçiçi işler yaparak kızlarına bakmaya çalışır. Bu büyük şehirde kendilerine kalacak bir ev bulmaları kolay olmayacaktır.

5 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler