logo
Kördüğüm 19.BölümKördüğüm 19.Bölüm

Enver Bey, Feyza ile tekrardan arasını yapmak adına kendisine geçmişte yaşadıklarını hatırlatmaya çalışır ve harekete başlar.

6 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 18.BölümKördüğüm 18.Bölüm

Enver Bey'in aniden ortaya çıkışı sonrasında herkes özellikle de Feyza büyük bir şok yaşarken, Enver, Tarık Bey'in tüm karşı çıkmalarına rağmen Feyza ile bir görüşme yapmayı başarmıştır.

8 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 17.BölümKördüğüm 17.Bölüm

Naz, Ali Nejat'ın kendisine yapmış olduğu evlilik teklifinden sonra büyük şaşkınlık geçirir. O gece Ali Nejat ve Kaan ile beraber aynı evde kalırlar. Umut ise Ali Nejat'a olan borcunu kapatabilmek için bir çok yol denemektedir

13 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 16.BölümKördüğüm 16.Bölüm

Neslihan geçirdiği şok yüzünden evden ayrılmak ister fakat Feyza ile atışırken sinirlerine hakim olamaz ve Murat ile beraber olduğunu itiraf eder. Feyza bunu duyduktan sonra kelimenin tam anlamıyla delirmiştir

12 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 15.BölümKördüğüm 15.Bölüm

Tüm herkes Umut'un kendi canına kıydığını düşünmekteyken Umut, Holding binasına giderek Ali Nejat'ın karşısına dikilmiştir.

16 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 14.BölümKördüğüm 14.Bölüm

Ali Nejat'ın etrafındaki en yakın düşman Murat'tır. Murat'ın adamları Genco'yu dövünce, Genco bunu yaptıran kişinin Ali Nejat olduğunu düşünerek Naz ile beraberlerken gidip sert çıkar.

3 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 13.Bölüm Kördüğüm 13.Bölüm

Ali Nejatın uzun zamandan sonra karşısına çıkan eski arkadaşı Murat, Umut için bir ortaklık teklifinde bulunur.

23 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 12.BölümKördüğüm 12.Bölüm

Umut'a yeni bir şans daha vermeyi düşünen Naz, Umut ile Ali Nejat'ın para muhabbetini duyduktan sonra deliye döner.

28 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 11.BölümKördüğüm 11.Bölüm

Umut, Naz'ın kendisinin çocuğunu taşıdığını öğrenince, Naz ile tekrar konuşup ilişkilerine tekrar devam etmek adına yeni bir şans ister.

9 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 10.BölümKördüğüm 10.Bölüm

Kaan'ın kaybolmasından dolayı Feyza, Naz'ı suçlu görmektedir. Ali Nejat ile beraber eve gelen Naz'a bu durumun hesabını sorar. Aile arasında ki yaşanan bu sıkıntı aslında Feyza'nın işine gelmiştir.

6 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 9.BölümKördüğüm 9.Bölüm

Ali Nejat, kim tarafından hazırlandığı bilinmeyen fakat profosyonel bir şekilde kurgulanmış olan tuzağın içine çekilmiştir.

20 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 8.BölümKördüğüm 8.Bölüm

Kaan çağırdığı için Ali Nejat'ın evine misafir olarak gelen Naz, kendisini kapıda karşılayan Neslihan'ın cümleleriyle şoka uğrar.

9 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler