logo
Kördüğüm 7.BölümKördüğüm 7.Bölüm

İhanet konusunu Umut'la konuşma kararı alan Naz,olandan habersizdir.Umut Naz ve Ali Nejat'ı görmüştür.

32 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 6.BölümKördüğüm 6.Bölüm

Umut, eşi ile birlikte Ali Nejat'ı da aynı arabada görünce şok olmuş, kıskanmış ve aynı zamanda da hayal kırıklığı duygularını bir arada yaşamıştır.

11 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 5.BölümKördüğüm 5.Bölüm

Kaan, evde annesini aradığı sırada havuza düşer. Bu duruma tanık olan Feyza, Kaan'ı uzun zaman önce kaybettiği oğlu sanarak peşi sıra havuza atlar

21 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 4.BölümKördüğüm 4.Bölüm

Oğlunu dedesinden alarak kendi yanına getiren Ali Nejat yavaş yavaş babalık duygularının farkına varmaktadır. Kendisine en büyük desteği bu durumda Naz vermektedir.

29 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 3.BölümKördüğüm 3.Bölüm

Annesinin sesini duyup geri geldiğini düşünen Kaan'ın bu halleri tüm herkesin vicdanını yaralar. Ali Nejat, Kaan'ın kendisinin öz çocuğu olup olmadığını anlamak için DNA testine başvurmuştur.

18 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 2.BölümKördüğüm 2.Bölüm

Yerli otomobil üretme kararını açıklarken geçmişten bu yana en büyük hayalini gerçeğe kavuşturmak isteyen Nejat'ın bu hayali yaş günü partisine elinde silahı ile gelen Didem yüzünden kabusa döner.

31 Yorum Yapılmış
Kördüğüm 1.BölümKördüğüm 1.Bölüm

Bir tıp kongresi için İtalya'da olan çocuk hekimi Naz, rastlantı sonucunda hayatını kurtardığı Ayhan sayesinde bu kongrede cesaretli ve aynı zamanda merhametsiz, iş dünyasının önemli simalarından Ali Nejat ile karşılaşır

44 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler