logo
Çifte Saadet 11.Bölüm FinalÇifte Saadet 11.Bölüm Final

Metin'in yaptığı son planın etkisi kötü olur. Tarık, sıkı sıkıya sarıldığı işinden olmuştur. Bu yüzden Metin'in etrafında hiç kimse yoktur. Güvercinleride olmak üzere tüm herkes kendisine küsmüştür.

3 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 10.BölümÇifte Saadet 10.Bölüm

Metin planları alt üst olunca hafızasını kaybeder.Perihan ve aile üyeleri bu duruma üzülürler.Herkes Metin'in hafızasını eski haline getirmek için hatırlatma çalışmlarına başlar.

0 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 9.BölümÇifte Saadet 9.Bölüm

Metin, Perihan'dan sonra dükkanını da kaybeder. Olan biten onca şey azmış gibi birde Perihan ile Hülya savaşının ortasında kalmak Metin'in iyice kötü durumlara düşmesine neden olmuştur.

2 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 8.BölümÇifte Saadet 8.Bölüm

Hülya ile Perihan, Metin'in rahatsızlanması sonucunda kalp krizi yaşadığını düşünerek birbirleriyle didişmeyi bir kenara bırakır ve Metin ne istiyorsa yerine getirmeye çalışırlar.

0 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 7.BölümÇifte Saadet 7.Bölüm

Saadet Ailesi'nin başı bir türlü beladan kurtulmamaktadır. Aysel belasını atlattıklarını sandıkları anda, gerçekte bu belanın dahada artarak çoğaldığını anlarlar.

2 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 6.BölümÇifte Saadet 6.Bölüm

Saadet sakinleri, Metin'in mecbur durumda kalarak yaptığı seçimlerden ötürü etkilenmeyi sürdürecektir. Perihan'da bu seçimlere olumlu yaklaşacaktır fakat bir şartla

7 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 5.BölümÇifte Saadet 5.Bölüm

Metin kime dönse yüzünü terslenmektedir.En son mahkemeyede gider ancak bir sınuç bulamaz.Hülya kazanacağından emindir ve birşey yapmamaya karar verir

0 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 4.BölümÇifte Saadet 4.Bölüm

Metin, iki kadın arasında kaldığı için zor durumdadır ve bu durum git gide çekilmez bir hal almaktadır. Sanki denediği her yol çıkmaza çıkmaktadır.

1 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 3.BölümÇifte Saadet 3.Bölüm

Saadet'ler de olaylar bir türlü bitmemektedir. Perihan, Metin'in açıklamasına izin vermeden olayların farkına varmış ve sessiz bir şekilde evden gitmiştir.

2 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 2.BölümÇifte Saadet 2.Bölüm

Saadet Ailesinin çabaları boşa çıkar Perihan ve Hülya sonunda katşı karşıyadır.Perihan olan bitenden habersizdir ancak Hülya sinir krizi geçirir ve onun için hiçte kolay olmayacaktır.

3 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet 1.BölümÇifte Saadet 1.Bölüm

Çoçukluktan beri birbirlerine aşık olan Metin ile Perihan, kaçarak istanbul'da evlenirler. Ufak bir market açarak hayatlarını sürdürürler ve 3 tanede çocukları olur.

11 Yorum Yapılmış
Çifte Saadet Dizisi Tanıtım FragmanıÇifte Saadet Dizisi Tanıtım Fragmanı

Çifte Saadet Dizisi Tanıtım Fragmanı izlemeniz için hazır.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler