logo
Sevda Kuşun Kanadında 31.Bölüm FinalSevda Kuşun Kanadında 31.Bölüm Final

Amiral Harekete Geçiyor Amiral’in darbe planını öğrenen Ömer, Cemil Ateş’le konuşur ve Amiral’i bitirecek bir plan üzerinde anlaşırlar.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 30.BölümSevda Kuşun Kanadında 30.Bölüm

Hedef Genelkurmay Başkanı Amiral sosyalist bir darbe için düğmeye basmıştır. İlk hedefi de ikna edemediği Genelkurmay Başkanıdır.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 29.BölümSevda Kuşun Kanadında 29.Bölüm

Amiral’in yardımıyla hapisten çıkan Kaşıyaralı, hem Ömer’den hem de Işık’ı öldürerek Zafer Erbay’da intikam alma peşindedir. Adamlarını toplar ve Ömer’in evini basar. Ancak onu içerde büyük bir sürpriz beklemektedir

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 28.BölümSevda Kuşun Kanadında 28.Bölüm

Ömer’e Tuzak Olaylar büyümüş, devrimci solcu gençler üniversiteyi işgal etmiştir. Ömer hapisten çıkar çıkmaz kendini yine ateşin içinde bulmuştur.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 27.BölümSevda Kuşun Kanadında 27.Bölüm

Hüsnü, sokakları kan gölüne çevirmeye çalışan ve karanlık odaklarca kullanılan devrimci gençler tarafından vurulmuştur. Herkes şoktadır. Amiral ise elini oğuşturmaya başlamıştır bile.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 26.BölümSevda Kuşun Kanadında 26.Bölüm

Ömer Filiz’i kurtarmak ve Kaşıyaralı’ya istediği parayı vermek için istemese de silah satışına tekrar başlar. Büyük bir silah siparişi gelmiştir ancak alıcıların kim olduğunu bilmemektedir.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 25.BölümSevda Kuşun Kanadında 25.Bölüm

Ömer, Kaşıyaralı’nın adamları tarafından gözlerinin önünde kaçırılan Filiz’i kurtarmak için hemen harekete geçer. Çılgına dönen Ömer, ne pahasına olursa olsun Filiz’i kurtarmak zorundadır.

2 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 24.BölümSevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm

Ömer’in Kaşıyaralı’dan intikam almak için yaptığı plan başarılı bir şekilde işlemiştir. Kaşıyaralı canını kurtarmıştır ancak alemde büyük bir itibar kaybına uğramıştır.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 23.BölümSevda Kuşun Kanadında 23.Bölüm

Silahlar çekilmiş, herkes adeta ilk kıvılcımı kimin çakacağını beklemektedir. Tam ortalık kan gölüne dönmek üzereyken Kabadayılar dünyasının ağır abisi Demirleblebi araya girer. Tarafına belli eder.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 22.BölümSevda Kuşun Kanadında 22.Bölüm

Kabadayılar dünyasına hızlı bir giriş yapan Ömer, kendi kurallarını ilan edince Zafer’in adamı Kaşıyaralı ile karşı karşıya gelir. Ömer öldürülen adamının hesabını sormak için Kaşıyaralı’nın mekanını basar ve karşılıklı silahlar çekilir

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 21.BölümSevda Kuşun Kanadında 21.Bölüm

Ocak başkanlığını bırakarak Kabadayılar Dünyası'na hızlı bir giriş yapan Ömer’in artık kendi kurallarını koyma vakti gelmiştir. 'Solaklı artık yok. Ben benden öncekilere benzemem' diyerek kendi rocanunu keser.

1 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 20.BölümSevda Kuşun Kanadında 20.Bölüm

Zafer’in kendisi hakkında ölüm emri verdiğini öğrenen Solaklı, Ömer ve Cemil Komiserin Zafer aleyhine ifade verme teklifini düşüneceğini söyler. Zafer ise Solaklı’nın konuşmasını istememektedir.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler