logo
Sevda Kuşun Kanadında 19.BölümSevda Kuşun Kanadında 19.Bölüm

Ömer, Zafer’in adamı olan Solaklı’ya son darbeyi vurmaya kararlıdır. Bu niyetini Cemil Ateş’e söyler ancak Ateş komiserin amacı ve kuracağı oyun başkadır.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 18.BölümSevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm

afer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve Solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını beklemektedir

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 17.BölümSevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm

Geçtiğimiz hafta Solaklı’nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım’ın peşine düşen Ömer, Solaklı’nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım’ın aslında bir kahraman olduğunu öğrenir

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm Sevda Kuşun Kanadında 16.Bölüm

Tümay’ın vurulması ve sonrasında Zafer Erbay’ın yaşadığı bunalım ekrana geliyor. Tümay’ın babasına gerçekleri göstermek için seçtiği “ölümcül plan” kusursuz işlemiştir.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 15.BölümSevda Kuşun Kanadında 15.Bölüm

Ömer hakkında infaz emri veren Zafer’in karşısına Başbuğ çıkmış ve derhal Ömer’in serbest bırakılmasını istemişti… Başbuğ’un bu isteği Zafer’in hiç hoşuna gitmez; çünkü planları bozulacaktır.

1 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 14.BölümSevda Kuşun Kanadında 14.Bölüm

Arif ve Halit hastaneye götürülür. Halit’in vücudunun büyük bir kısmı yanmıştır. Arif ise komadadır. Bütün sevenleri hastanede toplanmış Arif için dua etmektedir. Tümay ise yaşananlar karşısında büyük bir şok yaşamaktadır.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 13.BölümSevda Kuşun Kanadında 13.Bölüm

Babasının intikamını almak için Zafer Erbay’ı öldürmeye karar veren Arif’in heyecan ve aksiyon dolu mücadelesini izleyeceğiz. Geçtiğimiz haftaki bölümde Zafer’in babasının katili olduğunu öğrenen Arif’in şimdi tek hedefi vardır.

2 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 12.BölümSevda Kuşun Kanadında 12.Bölüm

Tümay’la yollarını ayıran Arif’in hayatta artık tek bir hedefi vardır… Yıllardır peşinden koştuğu ve sonunda bulduğu babasının katiliyle hesaplaşmak…

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 11.BölümSevda Kuşun Kanadında 11.Bölüm

Arif, Zafer’in oğlu Kubilay’ın aslında kendi sırrının da bir parçası olduğunu bilmemektedir. Ta ki, Kubilay’ın yaptığı bir resmin içinde kendi sırrının da cevabının olduğunu farkedene kadar…

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 10.BölümSevda Kuşun Kanadında 10.Bölüm

Arif ve malalleli, Ömer’i götürmeye gelen polise karşı etten duvar örünce büyük bir karmaşa çıkar. Cemil Ateş bu fırsattan yararlanarak Ömer’i kaçırmayı planlamaktadır. Arif, Ömer'e kurulan kumpası çözmek için harekete geçer.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 9.BölümSevda Kuşun Kanadında 9.Bölüm

Arif ve Ömer’i ortadan kaldırmak için Zafer’in yaptığı kirli plan devreye sokulacak…

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 8.BölümSevda Kuşun Kanadında 8.Bölüm

Geçtiğimiz haftanın finalinde Arif’i, gazeteci Leyla tarafından verilen önemli bir dosya ile başbaşa bırakmıştık. Bu bölümde ise Arif, Leyla’nın kendisine verdiği dosyadaki bilgilerin izini sürer ve dosyadaki ismin peşine düşer.

0 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler