logo
Sevda Kuşun Kanadında 7.BölümSevda Kuşun Kanadında 7.Bölüm

Arif çatışmada yaralanan Zafer’e kan vererek hayatta kalmasını sağlıyor. Çatışmanın ardından Arif, yaşananların örtbas edildiğinin farkına vararak bu gizemin peşinden gitmeye karar veriyor.

1 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm Sezon FinaliSevda Kuşun Kanadında 6.Bölüm Sezon Finali

Tümay, Arif’e inanır ve Tarık’ı artık bir katil olarak görür. Tarık ise Zafer’in gözünden düştüğünü bildiğinden son bir oyun oynayıp öylece ortadan yok olmayı planlar. Işık, Zafer’e gidip Tarık’tan kendilerini korumasını ister.

3 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 5.BölümSevda Kuşun Kanadında 5.Bölüm

Arif son anda MTTB’ye yerleştirilen silahları fark eder. Bu silahları bir araziye Ömer ve Mustafa’yla açtıkları çukura gömerken fotoğrafları çekilir

2 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 4.BölümSevda Kuşun Kanadında 4.Bölüm

Arif üniverste baskınına hayır der bu sebepten kafasına silah dayanır.Tarık Arif'in vurulmasını ister.Tümay buna karşı çıkar.Tarık bu duruma kızar ve Tümay'ı örgüt dışında tutmak ister.

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 3.BölümSevda Kuşun Kanadında 3.Bölüm

Arif okulda çıkan arbedede yaralanır ve hastaneye kaldırırlur.Onu yaralayan Tarık mı yoksa Tümay mı belli değildir.Hastanede cebinde silah bulununca gözaltına alınır

0 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 2.BölümSevda Kuşun Kanadında 2.Bölüm

Solcuların bulunduğu kahvede yara alan Tarık, Arif'in yardımlarıyla hastaneye kaldırılır. Bu durumdan sonra Tümay'da bu esrarengiz kişiyi iyice tanımak niyetindedir.

1 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında 1.BölümSevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ..

3 Yorum Yapılmış
Sevda Kuşun Kanadında Dizisi Tanıtım FragmanıSevda Kuşun Kanadında Dizisi Tanıtım Fragmanı

Sevda Kuşun Kanadında Dizisi Tanıtım Fragmanı izlemeniiz için hazır.

4 Yorum Yapılmış
Yerli Diziler
Eski Diziler
Yabancı Diziler